Skrivbar bryllup boksen / håndlaget Fine boksen For bryllup

1. profesjonell informasjon for produkter som tilbys. 2. Avansert produksjonsanlegg, moden teknologi. 3. stor verdi kostnadseffektiv.
Chat nå

Produktdetaljer

Skrivbar bryllup boksen / håndlaget Fine boksen For bryllup

all.jpg


Tips

Håndlaget boksen er ikke konkurransedyktige produktet, men musikken / skrivbar-boksen. Sett en lyd modul i boksen er veldig enkelt for oss, uansett det er liten størrelse (5 cm × 4.5 cm x 4 cm) eller stor størrelse (38 cm x 28 cm × 10 cm), vi kan håndtere dem alle. Kundene trenger bare å gi oss en størrelse, musikklengde og et mønster, vil vi gi deg en rimelig struktur, vakker og god tone kvalitetsmusikk / skrivbar boksen.


Shipping and delivery.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg

Winpsheng er forpliktet til å gi kunder med produkter av høy kvalitet, entusiastiske service og ettermarked beskyttelse. Slik at gjestene ikke bare fornøyd med våre produkter, men også på våre tjenester og sikkerhet tilfredshet.

Alle våre produkter blir eksportert til Europa, Amerika, Japan, Canada, ect.

Vi kan gi god kvalitet til kunder.


Sertifikater

Certificates 2.jpg


Markedet

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. hvor kan jeg få en prøve å sjekke kvaliteten på?

Etter pris bekreftelse, kan du kreve for prøver å kontrollere design og papir kvaliteten. For trykte eksempler, vil vi sjekke $30-$100 for å dekke kostnadene på filmen & utskrift. Eksempel kostnaden kan bli refundert tilbake etter bekrefte bestillingen.


2. hvordan kan jeg få gratis vareprøver?

Vi tilbyr gratis vareprøver for våre kunder, men for noen prøver med mer kompliserte kravet, trenger vi en svært lite utvalg avgift, men det vil bli trukket fra totalbeløpet når bestillingen er bekreftet.


3. kan vi skifte batteriene?
Ja, kan du Åpne batterirommet og bytte batterier. Hvis du ikke finner det, kan vi sende en video å lede dere. Hvis du ikke trenger å bytte batterier, kan vi også gjøre batteriene i varene.


4. Hva er kunstverk retningslinjene?

Illustrator akseptert filformater: AI / EPS / PDF

Photoshop-akseptert filformater: .psd / EPS / BMP

CorelDraw-akseptert filformater: CDR


Hot Tags: skrivbar bryllup boksen / håndlaget fine boksen for bryllup, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like