Musikk Happy Birthday elektronisk papir boksen

1. morsom musikk bursdag boks for venner 2. god service & rask levering i vårt selskap 3. OEM & ODM ordrer er også velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

Musikk Happy Birthday elektronisk papir boksen

Element: Musikk papir boks

Materiale: papp, kunsten papir, kraftpapir

Utskrift: CMYK eller PMS utskrift

Størrelse: 12 cm x 8 cm × 6 cm

Musikk tid: 1-120s

Prøve tid: 3-7days


Tips

Legge til musikk i en papir-boks, det er ikke en vanskelig oppgave. Bare gi oss musikken du ønsker å sende til venner, når han åpner dette papiret boksen, musikken spilles. Sammenlign med musikk-kort, noen leker kan settes i den.


box.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng håndverket co, LTD ble etablert i 2008 er vi en produsent som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av papir kortene.

Våre elektroniske produkter er perfekt for promotering og annonsering. Ting med lyd som kortet, boksen, POP-skjermen og plakat er lett å formidle og kommuniserer informasjon på en mer forståelig og imponerende måte.


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. hvor kan jeg få gratis vareprøver?

Vi tilbyr gratis vareprøver for våre kunder, men for noen prøver med mer kompliserte kravet, trenger vi en svært lite utvalg avgift, men det vil bli trukket fra totalbeløpet når bestillingen er bekreftet.


2. Hvis produktene har noen problemer, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn i produksjonen og ferdige produkter vil bli inspisert av QC avdeling før forsendelse. Hvis kvaliteten problemet produkter forårsaket av oss, vil vi gi en bytteordningen.


3. Når får prisen

Vi sitere vanligvis innen 24 timer etter at vi får din henvendelse. Hvis prisen er veldig haster, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er på toppen av nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.


4. prosessen med emballasje for produksjonen?

1. lage kniv form som størrelse og struktur

2. for materiale som mold
3. gjøre utskrift på materiale hvis skal skrive
4. undertrykke og kutte materiale
5. Makeboxes med lim kant i maskin
6. pakke boksene i kartongerHot Tags: musikk fødselsdagen elektronisk papir boks, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like