Gratulerer med dagen med håndlaget musikkpapir

1. Håndlaget musikkboks for bursdag 2. Profesjonell informasjon for tilbudte produkter 3. Avanserte produksjonsanlegg, moden teknologi
Chat nå

Produktdetaljer

Gratulerer med dagen med håndlaget musikkpapir

all.jpg


Tips

Papirprodukter emballasje, emballasje er den største mengden av industrielle produkter i arten. Kartong er den viktigste form for transportemballasje, og kartongene er mye brukt til mat, medisin, elektronikk og annet produktsalgsemballasje. Med bytte av transportmodus og endring av salgsmodus er stablene av kartonger og kartonger diversifisert. Nesten hver ny type ikke-standardkartong kommer med et sett med automatiseringsutstyr. Den nye kartongen i seg selv blir også midler til produktfremme.


box.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvor mange dager for frakt?
Med Express: 3-5 arbeidsdager til døren din (DHL, UPS, TNT, FedEx ...)
Med fly: 5-8 arbeidsdager til flyplassen
Ved sjøen: Det avhenger av bestemmelsesstedet, og følgende ledetid er som referanse:
Europa og Amerika (25 - 35 dager), Asia (3-7 dager), Australia (16-23 dager)


2. Hvordan kan jeg sjekke om du er pålitelig?

1. Vi ønsker å dele med våre kjære kunder som har svært å samarbeide med oss ​​våre kreditter referanser hvis du vil, inkludert prøver.

2. Første transaksjon, vi aksepterer Escrow som kan dekke risikoen for kjøpere og sikre sikkerheten til transaksjonen.


3. Hva om jeg har en klage?

Vi ønsker å gi deg 100% tilfredshet. Men hvis du opplever et problem eller problem, vennligst kontakt oss umiddelbart via E-post eller telefonsamtale, slik at vi kan fremme korrigerende tiltak fra vår side.


4. Hvordan måler jeg en boks?

Den riktige sekvensen av dimensjoner er Lengde x Bredde x Høyde. Lengde er de lengste åpne endemålene fra venstre mot høyre. Bredden er den korteste åpne ende-dimensjonen fra forsiden til baksiden. Høyde er den gjenværende dimensjonen fra topp til bunn.Hot Tags: gratulerer med dagen håndlaget musikk papir boks, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like