Håndlaget nydelig bursdagskasse for barn

1. Nydelig musikkpapirboks 2. Gunstig pris og god kvalitetsprodukt. 3. Avanserte maskiner og dyktige arbeidere og første klasse materiale.
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget nydelig bursdagskasse for barn

Music Paper Box.jpg

10.jpg


Tips

I dag er mange foreldre engstelige for sine barns bursdagsgaver, og det har lenge vært tingene på å sende leker og klær. Nå hvilke barn er ikke hauger med leker? Inkludert klær, også. Barn kan også være litt opprørsk, de kan klage på gaver er ikke nye ideer, dette lar foreldrene deres brainstormere. Spesielt til barn, kan du sende sine barn noen av de beste tingene, og kan hjelpe dem med å vokse nyhetens spesielle gaver det beste.


box.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg

advantage.jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Når kan jeg få sitatet for min henvendelse?

Vanligvis vil tilbudet bli sendt til deg innen en virkedag etter at alle detaljer på produktene er klare. Hvis noe haster, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på alle detaljer du oppgir.


2. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan spørre av TM, skype eller sende e-post til oss.


3. Hvor lang tid tar det for å motta bestillingen min?

Det avhenger av mengden av bestillingen, vi anbefaler deg alltid produksjonstiden før du legger bestillingen. Hvis du har en snarlig frist, så ser vi hva vi kan gjøre.


4. Hvordan lage en tilpasset taleboks?

Vennligst informer din egen kravdetaljer, og vår ingeniør lager 3D-tegnebase på den, etter kundesjekk og bekreft produktspesifikasjon, ville vi forberede samleprøve innen 1 uke.Hot Tags: håndlaget nydelig bursdag boks for barn, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like