Håndlaget Gratulerer Box Med Musikk For Venner

1. Gratulerer med musikkpapirboks 2. Ulike størrelser og former for kundens valg 3. Gode tjenester og rask levering i vårt firma
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget Gratulerer Box Med Musikk For Venner

Music Paper Box.jpg

40.jpg


Tips

Det er mange ting som er verdt å bli feiret, forfremmelse, passere en test, føde en baby, flytte til et nytt hjem, retirment og så videre. Hilsener og gaver bør være forskjellige for ulike anledninger. Men hvis du sender ham denne musikkboksen, vil det være hensiktsmessig og enkelt å formidle dine følelser. Dessuten kan du legge litt små leker i denne boksen, det vil gjøre ham lykkeligere.


box.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvor mange dager vil prøver bli ferdig? Hva med masseproduksjonen?
-Generalt, 3-5 dager for prøvetaking.
-Ledningstiden for masseproduksjon vil avhenge av kvantitet, produksjonskunst, etc. FYI, 8-12 dager for 30000 stk. Handbags.


2. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


3. Kan du lage prøver basert på vårt design eller ide?
Ja, vi kan lage prøver basert på design og ide. Vi kan lage 3D-kunstverket basert på ideen din for sjekken din, og så går vi på prøvene.


4. Kan jeg ha en skreddersydd og laget emballasjeboks?

Vi er en tilpasset butikk. Vi utformer og konstruerer hvert prosjekt til den enkelte kundes behov. Alle våre bokser er skreddersydd basert på kunstverk og emballasjebehov.
Hot Tags: håndlaget gratulerer boks med musikk for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like