Gratulerer med fødselsdagen 3d Ost Pop Up kort / Håndlaget Bursdagskort For Venner

Gratulerer med fødselsdagen 3d Ost Pop Up kort / Håndlaget Bursdagskort For Venner

Fra RFQ til PO, fra råvarer til sluttprodukter, fra levering til dokumenter, blir hvert trinn gjennomgått av vårt velutdannede kvalitetsstyringspersonale for å sikre deg din tilfredshet
Chat nå

Produktdetaljer

Gratulerer med fødselsdagen 3d Ost Pop Up kort / Håndlaget Bursdagskort For Venner


Punkt

Håndlaget bursdagskort

Materiale

Offset papir, kunstpapir, belagt papir

Printing

CMYK eller PMS utskrift

Størrelse

A4 eller tilpasset

Overflatebehandling

Ingen eller tilpasset (Hot stempling, preg, glitter)

Havn

HongKong / Shengzhen

QC måte

Hvert produkt 100% kontroll.


Korthistorie

Gratulerer med fødselsdagen 3d Oste Pop-up kort / Håndlaget Bursdagskort For Venner: Dette kortet er en gave full av overraskelse, med en kul mus på omslaget og en ost på kortet. Det blir en morsom gave til en liten gutt. Vi har gleden av å introdusere oss selv til deg som et selskap som utelukkende handler i kortvarer.Annet produkt

马脸 2 号 .jpg

other product.jpg


Frakt og pakke


运输 .jpgfirmainformasjon

公司 描述 .jpg

Winpsheng (HK) selskap begrenset er funnet i 2008 som har mer enn 10 års erfaring i Gratulasjonskort og Papir gave element field.The fabrikken har mer enn 6000 arbeidsrom, ca 150 dyktige arbeidstakere, 7 ingeniører, 12 salg.

Vi kan gi høy kvalitet gratulasjonskort i henhold til dine krav.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

OEM og ODM bestillingen er hjertelig velkommen. Våre ingeniører kan designe dine private gratulasjonskort i henhold til dine krav.

overflatebehandling (2) .jpg

手工 卡 对比 图 -20170614.jpg


Marked

Markedsføring 1.jpg

Del av customers.jpg


FAQ


1. Har du lagerprodukter å selge?

Nei. Vi jobber med OEM bestillinger. Det betyr at størrelse, materiale, mengde, design, emballasjeløsning, osv. Vil avhenge av dine ønsker. Selvfølgelig kan din logo skrives ut på produktene.


2. Hvordan bestille?

1) .Forespørsel via e-post eller telefon eller de andre måtene først, fortell meg ditt krav (For eksempel størrelse, materiale og kvantitet).

2) .Then vennligst send meg ditt design (AI / CDR / FDF / PSD, høyere enn 300dpi). Eller vi kan hjelpe deg med å lage design.

3). Etter bekreftelsen av den endelige filen og prisen, vil offisiell PI bli gitt

4). Produksjonen vil bli arrangert når betalingen er mottatt. (Produksjonstiden er 7 virkedager)


3. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til forskjellige mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


4, Kan du lage design for meg?

Ja vi kan. I henhold til kravet ditt kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer på omslaget. Bakgrunnsfargen er avgjort av deg, en hvilken som helst farge er tilgjengelig. Vår profesjonelle designer kan lage design til deg.


5. Hvordan kan jeg få et tilbud?
Vanligvis vil tilbudet bli sendt til deg innen en arbeidsdag når alle detaljer på produktene er klare. Hvis det skjer noe, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på alle detaljer du oppgir.
Hot Tags: gratulerer med dagen 3d ost pop opp kort / håndlaget bursdagskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like