Nye håndlaget julekort designideer

1. ledende produksjon av utskrift og emballasje og klienter over hele verden. 2. profesjonell design team for å møte behovene til ulike markeder og kultur.
Chat nå

Produktdetaljer

Nye håndlaget julekort designideer

handmade card.jpg

IMG_1374.JPG


Tips

Et julekort er generelt kommersielt designet og kjøpt for anledningen. Innholdet i utformingen kan direkte til jul fortellingen med skildringer av Jesu fødsel, eller har kristne symboler som Star of Bethlehem eller en hvit Due representerer både hellige ånd og fred. Mange julekort viser juletradisjoner, som sesongmessige tall (f.eks julenissen, snømenn og reinsdyr).


Pakking & frakt

packing and shipping 2.jpg


Firmaprofil

Company profile 6.jpg


Vi har profesjonell designer å levere nyskapende design, kreative ledelse. Vi har vært spesialisert i produksjon kort, musikk/ledet kort, 3d pop-up kort, papir boks, papirposer og andre papir gaveartikler i over 13 år. Med rike og profesjonell erfaring starter Winpsheng bygget bedrift i verdensmarkedet. Winpsheng er din bedre partner som kan tjene fra salg, produksjon til etter-salg service.

Teamet er kjernen i vårt selskap.

Winpsheng har fokusert på papir håndverk produkter i over 14 år i Kina. Vi startet som en liten operasjon, men nå har blitt en av ledende leverandør i Kina.


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

8. hvor mange dager prøvene blir ferdig? Og hvordan masseproduksjon?
-Vanligvis 3-5 dager for prøver å gjøre.
-Leveringstiden for masseproduksjon avhenger av antallet, produksjon kunst, etc. FYI, 8-12 dager 30000pcs bæreposer.


26. hvordan kan jeg få et tilbud?
Vanligvis sendes tilbudet til deg innen én virkedag på alle detaljer om produktene blir klart. Hvis noe raskt, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på alle opplysninger oppgir du.


53. kan du lage et design for meg innen 15 dager siden bestillingen er bekreftet?

Alt etter din behov, vi kan legge til firmaets logo, nettsted, telefon umber eller ideer... på boksen. Og du kan velge fargen du foretrekker, vår profesjonell designer vil gjøre utformingsarbeidet for deg.


66. hva hvis det er problem med produktene etter mottak?
Siden utskrift produkter alltid har farge avvik, vi kan ikke love å unngå det, men vi vil ta bilder for deg før forsendelse å bekrefte.
Hvis det er andre store feil av oss under produksjon, vil vi skrive ut for deg gratis.


Hot Tags: nye håndlaget julekort design ideer, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like