Bryllupsdag hilsen kort / nye ekteskap kortutforminger

1. bryllup dag kort 2. OEM akseptert: Vi kan produsere noen design fra deg. 3. god Service: vi behandle klienter som venn.
Chat nå

Produktdetaljer

Bryllupsdag hilsen kort / nye ekteskap kortutforminger

handmade card.jpg

IMG_2424.JPG


Tips

Forskjellige kort for nye par

1. Hvis du ikke har et veldig nært forhold med nykommeren, trenger du ikke å bruke mye energi for å fullføre, og også gjenspeile din oppriktige ønsker. Denne type bryllup røde konvolutt hilsener er den vanligste typen.

2. Hvis du har et godt forhold med nykommer, kan så du frimodig prøve humoristisk hilsener, slik at nykommere føler i tillegg til deres deep vennskap til dem, men også for å rekruttere nye mennesker, la dem i en spent bryllup få en følelse av lykke.


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. hvor kan jeg få en prøve å sjekke kvaliteten på?

Etter pris bekreftelse, kan du kreve for prøver å kontrollere design og papir kvaliteten. For trykte eksempler, vil vi sjekke $30-$100 for å dekke kostnadene på filmen & utskrift. Eksempel kostnaden kan bli refundert tilbake etter bekrefte bestillingen.


2. har du lager produkter å selge?

nei. Vi arbeider med OEM bestillinger. Det betyr, størrelse, materiale, antall, design, emballeringseløsning, etc vil avhenge av forespørslene. Åpenbart kan din logo skrives på produktene.


3. kan du gi meg en rabatt?

Vi engros hovedsakelig service, vår politikk er at større kvantitet, billigere pris, så vi vil sitere deg den beste prisen basert på din ordreantallet. Det er veldig normalt for å gi oss en liten bestille når første samarbeidet, hvis vi vet du vil for å samarbeide videre, kan vi også gi en god pris.


4. Hva er betalingsbetingelsene?
T/T, PayPal, l/c og Westen Union. 30% som innskudd, og 70% før levering. Vi skal vise deg bilder av produktene og pakker før du betaler balansen.
Hot Tags: bryllupsdag kort / nye ekteskap hilsen design, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like