Nye Laser Cut Handmade Cards For Students

Nye Laser Cut Handmade Cards For Students Tips Kortkort er håndverket av håndlavede gratulasjonskort. Mange mennesker med interesser i alliert håndverk som skrap booking og stempling har begynt å bruke sine ferdigheter til å begynne å lage håndlagde kort. Dette har bidratt til at kortgjøring blir en ...
Chat nå

Produktdetaljer

Nye Laser Cut Handmade Cards For Students

handmade card.jpg

IMG_0647.JPG


Tips

Kortlaging er håndverket av håndlavede gratulasjonskort. Mange mennesker med interesser i alliert håndverk som skrap booking og stempling har begynt å bruke sine ferdigheter til å begynne å lage håndlagde kort. Dette har bidratt til at kortgjøring blir en populær hobby.

Det er mange forskjellige varianter av håndlagde kort, inkludert decoupage, mer kjent som 3D, hvor et design skrives ut flere ganger, så blir ulike områder av designet kuttet og lagdelt på hverandre ved å bruke tosidige klebrig skumfirkanter til Monter lagene sammen for å lage 3D-effekten som gjør et veldig attraktivt gratulasjonskort.


packing and shipping.jpgFirma profil

company profile3.jpg


Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited ble grunnlagt i 2008 og ligger i Shenzhen, i nærheten av Hong Kong. I dag har vi 150 ansatte til å levere en serie produkter.

Vi har strenge kvalitetskontrollsystem, minst tre ganger inspisert av QC-avdelingen under hele produktprosessen (Kommende materiale inspeksjon, Massproduksjoner produserer, Før forsendelse).


sertifikater

Certificates 3.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvem er vi? Hva er våre hovedprodukter?
Vi er tilpasset produsent og pålitelig leverandør av utskrift og emballasje med 14 års erfaring.
Våre postprodukter er Papirhilsenskort, Bølgepapp, Papirpose, Etikett og klistremerke, Blisterkort, Gavekasse, Brosjyre etc. De tilpassede produktene er flertallige.


2. Hva er kortstørrelsen?
Vi gjør tilpassede produkter, vi kan skreddersy enhver størrelse i henhold til dine krav.

Vårt tilbud er basert på størrelse, materiale, etc.

Vi er villige til å hjelpe deg med å designe dine egne papirprodukter.

Vi gjør tilpassede produkter, enhver størrelse vi kan lage i henhold til dine krav. så produktstørrelsen er bestemt av deg, som du kanskje vet, forskjellig størrelse har annen pris, vennligst gi meg beskjed


3. Kan du gi meg rabatt?

Vi hovedsakelig gjør engros service, vår policy er at større kvantum, billigere pris, så vi vil gi deg den beste prisen basert på bestillingsmengde. Det er veldig normalt for kunden å gi oss en liten bestilling når det første samarbeidet, hvis vi kan vite at du vil samarbeide videre, kan vi også gi en god pris.


4. Hva er retningslinjene for kunstverket?

Illustrator-aksepterte filformater: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-aksepterte filformater: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-aksepterte filformater: .cdrHot Tags: nye laser kutt håndlagde kort til studenter, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like