Ny Laser Cut 2D håndlagde bryllup kort

Ny Laser Cut 2D håndlagde bryllup kort

1. leverandør av Kina største telcommunication selskaper-Kina Telcom og China Unicom, pålitelig! 2,7 år golden medlem i alibaba. 3.Rich erfarne designteamet
Chat nå

Produktdetaljer

Ny Laser Cut 2D håndlagde bryllup kort

handmade card.jpg


IMG_1387.JPG


Tips

Kortet er på fire sidene av kortet med bunnen av bildet temaet mønsteret og med feiringen av ordene. Denne delen av kortet åpne som blomster blomstre, som en gaveeske vil gi deg en gave for å åpne hjertet og en følelse av spenning. Dette er vår overraskelse serie gratulasjonskort, kortet kan tilpasses alle slags emner, så lenge du trenger, vil vi gjøre det.


Pakking & frakt

packing and shipping 2.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

Med 14 år med eksport-opplevelse med utmerket kvalitet, avanserte tjenester og konkurransedyktige priser, har i-valget vunnet mange kundenes tillit og støtte. Et profesjonelt unge team, en dedikert salgsteamet, som alltid er klar til å gi deg beste service. Vinn-vinn.

Vi har egen utskrift maskin, papir kuttet machine, folie/relieff maskin, die cut maskiner, laser cut maskiner som kan de hele produktene ferdig utskrift til emballasje på lageret. 

Sertifikater

Certificates 3.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan bestille?

1) produktinformasjon: antall, spesifikasjon (størrelse, materialer, teknologi og pakking krav etc)
2) forsendelsesinformasjon: firmaet navn, telefon & faks nummer, adresse, målporten.


2.For samme produkter, hvorfor prisen er høyere enn andre leverandør i dette markedet?

Ulike produkter har forskjellige pris, selv om det samme produktet som bruker forskjellige og utførelse vil ha forskjellige pris, som leverandører, vi promiss å gi den beste pre-salg og ettermarked servicen for kundene!


3. hvem vi er?

Winpsheng (HK) selskap begrenset finnes i 2008 som har mer enn 10 år opplevelser i kort og papir gave element-feltet. Fabrikken har mer enn 6000arbeidet rommet, 150 fagarbeidere, 7 ingeniører, 12 salg.

Vi kan tilby høy kvalitet kort ifølge dine krav.


4. hva med leveringstiden?Ulike produkter og mengder krever ulike prosedyrer og ulike tidspunkt. Vi kan Love å prøve vårt beste for å fullføre bestillingen innenfor kortest tid. Normalt koster det ca 15to45 dager for full produksjon. For mer informasjon, vennligst kontakt oss direkte.Hot Tags: ny laser cut 2d håndlagde bryllup, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like