Luksuriøst bryllup invitasjonskort

1. Luksuriøs bryllup invitasjonskort 2. Rask design og produsere 3. Kina bryllup invitasjonskort fabrikk
Chat nå

Produktdetaljer

Luksuriøst bryllup invitasjonskort

Noen ganger bør bryllupet være stort, fra klær til dekorasjon, fra sted til mat, alle kan være veldig flotte. Men det er et første skritt også, må være veldig forsiktig. Det er invitasjonskortet du vil sende, et personlig luksuskort vil bli forspillet til et fantastisk bryllupsfest.


Handmade Greeting Card.jpg


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan gjør bedriften din Kvalitetskontroll?

Kvaliteten er avhengig av prisen, vi har tusenvis av produkter, vi kan ikke love at alle produktene har samme kvalitet, for vi trenger å tilfredsstille ulike kunders krav, enkelte kunder trenger høy kvalitet, enkelte kunder trenger lav pris, det er i henhold til dine krav!


2. Hvordan få prøve?

I utgangspunktet må prøveavgift og frakt belastes av din side, de vil bli returnert etter å ha lagt en stor ordre. Deretter skal musikk og ytre utseende design sendes til oss. Vi vil lage prøver for deg.


3. Hva med leveringstid?

Forskjellige produkter og mengder krever forskjellige prosedyrer og forskjellig timing. Vi kan love å prøve vårt beste for å fullføre bestillingene innen kortest tid. Normalt koster det omtrent 15 til 45 dager for å fullføre produksjonen. For mer informasjon, vennligst kontakt oss direkte.Hot Tags: luksuriøse bryllup invitasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like