Laser Cut Valentinsdagskort / Eiffeltårnet Mønster Pop-up-kort

Laser Cut Valentinsdagskort / Eiffeltårnet Mønster Pop-up-kort

Vi er strenge med kvalitet, vi har egen kvalitetsavdeling for å sjekke produkter for 3 ganger. Og unngå ikke-i samsvar med produktet.
Chat nå

Produktdetaljer

Laserskjæring Valentinsdagskort / Eiffeltårnet Mønster Pop-up-kortEnkel Paris Mønster Valentinsdag Pop Up Card

Korthistorie

Laserskjæring Valentinsdagskort / Eiffeltårnet Mønster Pop-upkort: Mange unge mennesker vil oppleve en dramatisk tid, spesielt i Valentinsdag, Paris er kjent for sin romantikk, når Eiffeltørken lyser opp natten, vil det være en perfekt Tid til å uttrykke din kjærlighet.
etablert

2011

Arbeider

55

Utstyr

6pcs laserskjermemaskin, 3pcs lasermaskin for gravering og skjærekort, 1pc stansemaskin, 2stk skjerm utskrift maskin, 2pcs CNC, 2pcs slipende etterbehandling maskin

Produkter

akryl; Kort; Trehåndverk og IR akryl

Kapasitet

150000 / måned base på forskjellige produkter

Leveringstid

5-7 virkedager etter bestilling bekreftet


I Kina kommer papirhilsenskortbransjen til å gå ned, noe som ikke bare viser i salgsvolumet av gratulasjonskort, fortsetter å synke, og produksjonen av papirkortet blir også redusert.

Tidligere papirhilsekort ble gradvis erstattet av raskere velsignelsesmetoder. Fordi produksjonen av papirhilsenskort trenger papir og annet materiale, så kalles det også "ikke miljøvennlig måte å velsigne."


Firmainformasjon


Shenzhen WinpshengCraft Co, LTD ble etablert i 2008, er vi en produsent som spesialiserer seg på å utvikle og produsere papir kort, inkludert håndlaget gratulasjonskort / 3d pop up gratulasjonskort / laserskjørt gratulasjonskort / musikk kort / ledet gratulasjonskort og papir elektroniske kort elementer etc.

Vår fabrikk har våre egne ingeniører, vi kan gjøre varene i henhold til din etterspørsel. OEM og ODM rekkefølge med logo / varemerke er alle velkommen.

Vår fabrikk har passert ISO9001: 2000.

工厂 无 字 .jpg


cooperation process.jpg

maket

main markets.jpgFAQ

1. Kan du skrive ut andre fremmed språk i tillegg til engelsk?

Ja, alle språk er ok, bare gi oss ordlyden. Da vil vi sende deg tekstutkastet, etter at du har bekreftet det, og tar ansvar for eventuelle feil. Vennligst sjekk utkastet nøye


2. Hvor mange dager vil prøver bli ferdig? Og hva med masseproduksjonen?
-Generalt, 3-5 dager for prøver å lage.
-Ledningstiden for masseproduksjon vil avhenge av kvantitet, produksjonskunst, etc. FYI, 8-12 dager for 30000 stk. Handbags.


3. Hvordan gjør bedriften din Kvalitetskontroll?

Kvaliteten er avhengig av prisen, vi har tusenvis av produkter, vi kan ikke love at alle produktene har samme kvalitet, for vi trenger å tilfredsstille ulike kunders krav, enkelte kunder trenger høy kvalitet, enkelte kunder trenger lav pris, det er I henhold til dine krav!


4. Kan jeg få andre elementer som samsvarer med mine invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere alt til deg invitasjonsvalg, for eksempel tagger, lagre dato, plasseringskort, program, meny, kunngjøringer, takk kort og mer. Selv om du ikke ser dem avbildet på nettstedet, kan vi lage dem.


5. Hva med din ettersalgsservice?

Du kan være trygg på vår service, finne eventuelle problemer etter at du mottok produktet, du kan når som helst kontakte oss, og vi løser problemene raskt og tålmodig.


Hot Tags: Laserskjerm valentines dag kort / eiffel tårn mønster pop up kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like