Laser Cut Pop Up Gratulerer med fødselsdagskort - 3D Greeting Card Design

Laser Cut Pop Up Gratulerer med fødselsdagskort - 3D Greeting Card Design

1. God og høy kvalitet med 3 ganger 100% inspeksjon. Levering i tide, ved express, med fly, til sjøs.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut Pop Up Gratulerer med fødselsdagskort - 3D kort med gratulasjonskort

3d kjærlighetskort

Vare: Laserskåret gratulasjonskort

Papir: Kunstpapir, matt papir, ubestrøket papir, offsetpapir, nøytralpapir, spesialpapir osv

Farge: 4 farger (CMYK) eller Pantone farge

Form: Kvadrat, rektangel eller customiz

Størrelse: 150mm × 150mm eller customiz

Overflate: Lamination, UV, varm stempling, preg, laser, glitterKorthistorie

Laser Cut Pop Up Gratulerer med fødselsdagskortet - 3d gratulasjonskortdesign: Når du åpner dette kortet, hopper "Happy Birthday" ut. Tre brennende stearinlys står på toppen av bokstavene. Hvis det er en bursdagskake som ligner på denne, tror jeg mange vil gjerne prøve. En vakker rose ligger stille på kortet og venter på at noen ser henne. Kanskje det vil være en god gave til en jente.
Skjære gratulasjonskort


firmainformasjon

3d gratulasjonskort


Winpsheng, bygge opp med 6000m² fabrikk, ligger i Shenzhen, Guangdong. Nå er en profesjonell produksjon som har 14 års erfaring i å tilpasse alle slags papirhåndverk. Med erfarne arbeidstakere og avanserte fasiliteter har Winpsheng vært den mest spesialiserte fabrikken for alle slags papir og elektroniske kort. Vårt årlige salg når 16 millioner amerikanske dollar.

Vår FoU-avdeling kan utvikle dine ideer og design til virkelige produkter. Vi kan også gi deg inspirasjon til nye produkter. Vi vet at gratulasjonskort er vår fremtid, og vi stopper aldri i dette feltet.

Winpsheng serverer mellom- og high end-markeder. Gir utvalg av produkter hvert år for å tilfredsstille kundenes krav.


Marked


3d gratulasjonskort design

Gratulasjonskort kuttingFAQ

Q1: Er du produsent eller handelsselskap?
A: Vi er 100% Manufactory spesialisert på utskrift og emballasje over 15 år med 10.000 kvadratmeter verksted. Vi har et utmerket team bestående av 150 fagfolk og mer enn 400 dyktige arbeidere.Q2: Hvor mange dager vil prøver bli ferdig? Hvordan om masseproduksjonen?
A: 1. Vi er beæret med å tilby deg prøver, vanligvis arrangerer vi dem med Digital Sample eller Dummy på 1-3 virkedager, ferdig produktprøve er akseptabelt.
2. Ledetiden for masseproduksjon basert på bestillingsmengde, etterbehandling, etc., vanligvis 7-10 arbeidsdager, er nok.


Q3: Kan du gjøre design for meg?

A: Ja, det kan vi. I henhold til kravet ditt kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer på omslaget. Bakgrunnsfargen er avgjort av deg, en hvilken som helst farge er tilgjengelig. Vår profesjonelle designer kan lage design til deg.


Q4: Når kan jeg få sitatet?

A: Vi pleier å sitere for deg innen 24 timer etter at vi har fått din forespørsel. Hvis du er veldig presserende for å få sitatet, kan du ringe oss eller fortelle oss i posten din, slik at vi kan regart din forespørsel prioritet.


Q5: Hvordan foretar du betaling?

A: T / T, L / C og Western Union, aksepterer vi også de fleste andre praktiske betalingsmåter.

Oss i din epost, slik at vi kunne regart din forespørsel prioritet.Hot Tags: Laser kutt pop opp gratulerer med fødselsdagskort - 3d gratulasjonskort design, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like