Laser Cut Pop Up Birthday Greeting Card / Søt Gave Box Inner

Laser Cut Pop Up Birthday Greeting Card / Søt Gave Box Inner

Innovativ tenkning: designlaget av unge og lidenskapelige fagfolk, er den beste garantien for kreativitet, ubegrenset, fantastisk
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut Pop Up Birthday Greeting Card / Søt Gave Box Inner

Kort historie

cutting greeting cards


Laser Cut Pop Up Birthday Greeting Card / Søt Gave Box Inner: En pakket gaveeske ligger under det røde dekselet, velsignelsene og ønsker er satt i denne morsomme boksen. Denne boksen er laget av fargerikt papir, våre arbeidere passer dem sammen stykke for hverandre, så hver boks er kunstnerisk og fungerer bra. Dette laserkuttkortet kan brukes i mange anledninger, som bryllup, bursdag og seremoni. Meanwell, det kan sendes til mange mennesker, venner, par, lærere og familier. Det vil få folk til å elske det.


Produktbeskrivelse


Papir: Kunstpapir, matt papir, ubestrøket papir, offsetpapir, nøytralpapir, spesialpapir osv

Farge: 4 farger (CMYK) eller Pantone farge

Form: Firkant, rektangel eller tilpasse

Størrelse: 150mm × 150mm eller tilpasse

Overflate: Lamination, UV, varm stempling, preg, laser, glitter

Laserskjorte bursdagskort


firmainformasjon

Inngangslomme med laserskjæringMarked


Gratulasjonskort kutting


FAQ

1. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan forespørsel fra TM, Skype eller sende e-post til oss.2. Hvilken informasjon skal jeg gi deg beskjed hvis jeg vil ha et tilbud?
Produktets størrelse (lengde x bredde x høyde)
-Materialet og overflatehåndtering.
-Print farger.
-Kvantiteten.
-Hvis det er mulig, vennligst gi også bilder eller designskisse for å sjekke. Prøver vil være best for å avklare. Hvis ikke, vil vi anbefale relevante produkter med detaljer for referanse.


3. Hvor mange dager vil prøver bli ferdig? Og hva med masseproduksjonen?
-Generalt, 3-5 dager for prøver å lage.
-Ledningstiden for masseproduksjon vil avhenge av kvantitet, produksjonskunst, etc. FYI, 8-12 dager for 30000 stk. Handbags.


4. Hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selgere for en bestilling. Vennligst oppgi detaljene i dine krav så klart som mulig. Så vi kan sende deg tilbudet første gang. For å designe eller videre diskusjon, er det bedre å kontakte oss med handelsleder for Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.


3. Hvordan kan jeg få et utvalg for å sjekke kvaliteten din?

Etter prisbekreftelse kan du kreve at prøvene kontrollerer design og papirkvalitet. For trykte prøver, vil vi sjekke $ 30- $ 100 for å dekke kostnadene på film og utskrift. Prøvekostnaden kan bli tilbakebetalt tilbake etter bekreftelse av bestillingen.


Hot Tags: Laser cut pop up bursdag gratulasjonskort / søt gaveeske inner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like