Laser Cut Piano bursdag håndlaget kort til venner

1. effektive og økonomiske produksjonsprosesser holde våre kostnader rimelig, gir din å emballering på tid og innenfor budsjett. 2. profesjonell informasjon for produkter som tilbys.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser cut piano bursdag håndlaget kort til venner


1-4.jpg


Papir: C1S kunst papir

Utskrift: CMYK

Farge: svart

Størrelse: 150 mm × 150 mm

MASTERPACK: 500

Bruk: bursdag

Port: HongKong / Shengzhen

Pack: Én konvolutt og en polybag


Kort er generert fra menneskelige sosiale behov. Det er en slags kort at folk utvide hilsener med hverandre i øyeblikk av festlig dato eller hendelse. Folk sende ofte gratulasjonskort på dag fødselsdag, jul, nyttår, kinesisk nyttår, Morsdag, farsdag, Valentinsdag og andre dager. Vanligvis er det noen ord velsignelse på kort uttrykke ønskene.Pakking & frakt

packing and shipping 2.jpg镭射卡对比图 --Ceci.jpg


Firmaprofil

company profile3.jpg

Vårt selskap basert på teknologiutvikling, selskapet har tatt i en gruppe av erfarne personell som er dyktige i ledelse, markedsføring og ferdigheter for å produsere

Vi har vært spesialisert i produksjon kort, musikk/ledet kort, 3d pop-up kort, papir boks, papirposer og andre papir gaveartikler i over 13 år. Med rike og profesjonell erfaring starter Winpsheng bygget bedrift i verdensmarkedet. Winpsheng er din bedre partner som kan tjene fra salg, produksjon til etter-salg service.punktlig levering og perfekte service er garanti for vår langsiktige samarbeid!


Markedet

marketing 1.jpg


Sertifikat

certificates.jpg


FAQ

1. den frakt kostnaden er for høy, kan du gi meg mer billigere frakt kostnader eller gratis frakt?

Når vi beregne fraktkostnader for deg, vil vi bruke den billigste og tryggeste courier, og det er rederiet som ber oss til å betale, vi kan ikke gi deg noe billigere eller ledig, pls vennlige forstå. Men vi kan love at vi ikke vil be deg å betale mer frakt kostnader.


2. Når kan jeg få tilbudet for min forespørsel?

Vanligvis sendes tilbudet til deg innen én virkedag på alle detaljer om produktene blir klart. Hvis noe presserende, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på all informasjon du oppgir.


3. Hvordan du etter salg service?

Du kan være trygg på tjenesten vår finne problemer etter at du mottar produktet, kan du kontakte oss når som helst, og vi vil løse problemer raskt og tålmodig.


4. hvordan kan jeg få gratis vareprøver?

Vi tilbyr gratis vareprøver for våre kunder, men for noen prøver med mer kompliserte kravet, trenger vi en svært lite utvalg avgift, men det vil bli trukket fra totalbeløpet når bestillingen er bekreftet.


5. kan jeg få andre elementer å matche min invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere noe du invitasjonen utvalg, for eksempel koder, lagre dato, bordkort, program, meny, kunngjøringer, takkekort og mer. Selv om du ikke ser dem bildet på nettstedet, kan vi få dem.Hot Tags: laser cut piano håndlaget bursdagskort for venner, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like