Laser Cut Love Heart Greeting Cards For Ekteskap

1. Mer enn 13 års erfaring i produsent. 2. Fullt utstyrt med avanserte maskiner og erfarne arbeidere 3. Internasjonal kvalitet konkurransedyktig pris og sterk styrke
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut Love Heart Greeting Cards For Ekteskap

handmade card.jpg


IMG_1121.JPG


Tips

Derimot har hundrevis av små bedrifter blitt satt opp av ivrige crafters som er ivrige etter å gi avkastning på deres kortarbeid. Mange av disse drar nytte av de lave oppsettkostnadene for nettbasert salg og den brede kundebasen på auksjonssteder som eBay. Mange andre fortsetter å selge sine kreasjoner på håndverkmesser, markeder og fetes. Andre bruker sine kortlagdferdigheter til å vinne seg i bryllupsplanleggingsmarkedet som gjør håndlagde bryllup invitasjoner og favoriserer.


Shipping

Packing and shipping3.jpg


Firma profil

company profile 2.jpg

Vi har avanserte maskiner (utskrift maskin, varm folie maskin, laserkort maskin) og teknologi (fokus på gratulasjonskort med mer enn 12 år), eksporterte produkter til hele verden, spesielt til Europa, Japan, USA.

God kvalitet, rimelige priser og vennlig service er alltid god tilbakemelding fra kundene. Vi vil insistere på prinsippet om "Kvalitet er sjelen", hedre kontrakter og holde løftene, og samarbeide med venner både hjemme og ute.


sertifikater
Certificates 2.jpg


markeder

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan du skrive ut andre fremmed språk i tillegg til engelsk?

Ja, alle språk er ok, bare gi oss ordlyden. Da vil vi sende deg tekstutkastet, etter at du har bekreftet det, og tar ansvar for eventuelle feil. Vennligst sjekk utkastet nøye


2. Hva med å lage prøve?
Prøvetid: 3 -5 virkedager for hvit prøve; 5-8 virkedager for trykt prøve (tilpasset design) etter å ha fått kunstverk.
Prøveavgift:
1) .60-280usd for prøver, det refunderes dersom stedet bestiller mer enn 2000 stk. En gang ett design.
2). Kostnaden for hvit prøve tilbakebetales etter bekreftende ordre.


3. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


4. Hvorfor kan du lage en liten mengde utskrift og emballasje produkter tilpasning?

Vi har 3 sett med epson digital proof utskrift, 2 sett med automatisk datamaskin skjære maskin, etc., raskt produsere prøver med utstyret, har også automatisk papp gavekasse pasta produksjonslinje, samt erfarne, dyktige produksjonsteamet, så vi kan være fleksibel, rask behandling av en rekke mengder og ulike typer emballasje boks tilpasset utskrift.


Hot Tags: laser cut kjærlighet hjerte gratulasjonskort for ekteskap, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like