Laser Cut Ferris Wheel Julekort For Lovers

Laser Cut Ferris Wheel Julekort For Lovers

1.OEM er akseptabelt. Ditt design er velkommen. 2.Professale lag. Profesjonelt design team, profesjonell produksjon og salgsteam for å gi god service for deg.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut Ferris Wheel Julekort For Lovers

2号初代.jpg


Papir: C1S kunstpapir

Størrelse: 166mm × 166mm

Overflatebehandling: laserskjæring

MOQ: 500 stk

Havn: HongKong / Shengzhen

Eksempel: Tilgjengelig


packing and shipping.jpg


Firma profil

company profile 2.jpgWinpsheng kontrollerer produktkvalitet i henhold til IOS9001-standarder, og alle våre elektroniske produkter kan passere CE & ROSH-standarden. Vi holder oss til å tilby kundene kvalitetsprodukter og tjenester. WinPsheng er sikker på å betjene de globale kundene bedre! OEM og ODM er velkomne. Ta gjerne kontakt med oss

Vårt firma på grunnlag av teknologiutvikling, har selskapet tatt i en gruppe erfarne personell som er talentfulle i toppledelse, markedsføring og ferdigheter med å produsere. I selskapet legges stor vekt på grunnleggende ledelse, stabil kvalitet, kontinuerlig forbedring av pre -salgstjenester, salgs- og ettersalgstjenester, og styrke markedets konkurranseevne i våre produkter.


marketing 1.jpg


part of customers.jpg


FAQ

1.Hvis du skal sørge for at kvaliteten er god og levering er i tide?

Vi gjør QC for råmateriale, på utskrift, etter utskrift, og før pakking.

Produksjonsprøve som skal sendes 10 dager før levering. Vi sender deg inspeksjonsbilder før levering. Produksjonsrapport sendes hver dag for å holde deg oppdatert. Vi gir deg kvalitetsgaranti og garanti på tid.


2. Hvordan kan jeg få et tilbud?
Vanligvis vil tilbudet bli sendt til deg innen en virkedag etter at alle detaljer på produktene er klare. Hvis det skjer noe, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på alle detaljer du oppgir.


3. hvilken type papir kan skrives ut på?

Kunstpapir gir best ytelse av farge og design. Vi kan også tilby annet spesialpapir som svart kort, hvitt kort, offsetpapir og PU lær etc.


4. Hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selgere for en bestilling. Vennligst oppgi detaljene i dine krav så klart som mulig. Så vi kan sende deg tilbudet første gang. For å designe eller videre diskusjon, er det bedre å kontakte oss med handelsleder for Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.


5. Hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selgere for en bestilling. Vennligst oppgi detaljene i dine krav så klart som mulig. Så vi kan sende deg tilbudet første gang. For å designe eller videre diskusjon, er det bedre å kontakte oss med handelsleder for Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.Hot Tags: laser kutt pariserhjul julkort for elskere, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like