Laser Cut Birthday Greeting Card / Pop Up Piano Kort For Venner

Laser Cut Birthday Greeting Card / Pop Up Piano Kort For Venner

Å tilby produkter og tjenester omfattende, kan effektivt redusere kunden for mange partnere av mellomliggende koblinger og for å oppnå det samme prosjektet.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut Birthday Greeting Card / Pop Up Piano Kort For Venner

Laserskjorte bursdagskort

Papir: Kunstpapir, matt papir, ubestrøket papir, offsetpapir, nøytralpapir, spesialpapir osv

Farge: 4 farger (CMYK) eller Pantone farge

Form: Firkant, rektangel eller tilpasset

Størrelse: 150mm × 150mm eller tilpasset

Overflate: Lamination, UV, varm stempling, preg, laser, glitter


Korthistorie

Laser Cut Birthday Greeting Card / Pop Up Piano Cards For Friends: Dette popup-kortet skjuler et elegant piano, etter å ha klippet av laserstrålen, er alle detaljer alle presisjon. Dette kortet er for folk som blir forelsket i musikk. Vårt firma dekker et bredt spekter av korthåndverk, jeg er sikker på at du vil finne noe du liker.


Laserskjorte bursdagskort


firmainformasjon

Fabrikk 2.jpg

Winpsheng (HK) Company Limited, vårt kontor ligger i Hong Kong, og vår fabrikk Shenzhen Winpsheng Craft Company Limitd ligger i Shenzhen, Kina, er spesialisert på eksport av salgsfremmende produkter, håndlaget papir gratulasjonskort, 3d pop up kort , Laserskjermkort, musikkhilsenskort, innspillingsgratulasjonskort, LED-kort, lydpose, lydboks og andre gaveartikler.

Med 14 års eksportopplevelse sammen med god kvalitet, avanserte tjenester og konkurransedyktige priser, har In-Choice vunnet en rekke kunders tillit og støtte. Et profesjonelt ungt lag, et dedikert salgsteam, som alltid er klar til å gi deg best service. Win-Win.


Marked


Markedsføring 1.jpg

Del av customers.jpg

FAQ

1. Er du produsent eller handelsselskap?

Vi er 100% Manufactory spesialisert på utskrift og emballasje over 10 år med et arbeidsområde på 6000 kvadratmeter. Vi har et utmerket team bestående av 150 profesjonelle og dyktige arbeidere.


2.Hvordan kan jeg tro at etter at jeg har betalt, kan du sende varene til meg?

Først av alt, hvis vi ikke sendte bestillingen etter at du mottok betalingen, kan du klage på alibaba, alibaba vil dømme for deg; Da er vi gullleverandør på alibaba i mange år, du kan ikke se noen dårlige tilbakemeldinger eller klage, vi er pålitelige og pålitelige leverandører.


3. Kan jeg få en gratis prøve?

Selvfølgelig! Vi kan sende deg prøven som vi laget før for våre andre kunder eller gjøre den nye blanke prøven til deg basert på kravet ditt, det trenger bare å betale forsendelsesprisen for prøven. Hvis du bare trenger å bekrefte funksjonen via video, trenger du ikke å betale en cent.


4. Hvis produktene har noen kvalitetsproblemer, hvordan vil du takle det?

Hvert trinn av produksjon og ferdige produkter vil bli inspisert av QC-avdelingen før frakt. Hvis kvalitetsproblemet med produkter forårsaket av oss, vil vi tilby en erstatningstjeneste.


5. Kan du gjøre design for meg?

Ja vi kan. I henhold til kravet ditt kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer på omslaget. Bakgrunnsfargen er avgjort av deg, en hvilken som helst farge er tilgjengelig. Vår profesjonelle designer kan lage design til deg.
Hot Tags: Laser kutt bursdag gratulasjonskort / pop up piano kort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like