Laser Cut 3D fødselsdagen kortene For jenter

1. attraktiv design med OEM rekkefølge er velkommen 2. Enviromentally vennlig materiale brukt. 3. hatt et godt omdømme i markedet.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut 3D fødselsdagen kortene For jenter

3D card.jpg


Tips

Nytt produkt å innføre i dag - 3d laser kuttet kort, er det veldig populært i hele verden,

Spesielt i USA, Europa. Mange kortselskaper lanserer dem på markedet deres.

For 3d laser kuttet kort, når du åpner kortet, den midtre delen vil dukke opp som 3d visjon, de er samlet av laser cut deler, som er laget av laser cut maskiner.


Pakking & frakt

packing and shipping 2.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

Winpsheng (HK) selskap begrenset finnes i 2008 som har mer enn 10 år opplevelser i kort og papir gave element-feltet. Fabrikken har mer enn 6000㎡work rom, ca 150 fagarbeidere, 7 ingeniører, 12 salg.Vi kan tilby høy kvalitet kort ifølge dine krav.

Forbedre konkurranseevnen markedet av våre produkter. Så når våre nettverk markedet i USA, Tyskland, Japan, Canada og Finland. Vårt mål er å hjelpe kunder med å bli mer konkurransedyktige i det globale markedet ved å gi god kvalitet, høy pålitelighet og konkurransedyktig kostnad.Sertifikater

Certificates 2.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. er du Manufactory eller handel bedriften?

Vi er 100% Manufactory spesialisert i utskrift & emballasje over 10 år med 6000 kvadratmeter verksted. Vi har et utmerket team bestående av 150 profesjonelle og dyktige arbeidere.


2. har du lager produkter å selge?

nei. Vi arbeider med OEM bestillinger. Det betyr, størrelse, materiale, antall, design, emballeringseløsning, etc vil avhenge av forespørslene. Åpenbart kan din logo skrives på produktene.


3. Når kan jeg få prisen

Vi sitere vanligvis innen 24 timer etter at vi får din henvendelse. Hvis prisen er veldig haster, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er på toppen av nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.


4. hva løsninger & evne til å sikre kvaliteten?

1. de nyeste og oppdatert utskrift maskiner og anlegg

Pre-press: Nøkkelen til vellykket ut

Utskrift master: ledelsen systemet ISO9001 & GMI sertifikater
Hot Tags: laser cut 3d fødselsdagen kortene for jenter, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like