Laser Cut 2D kort til jul

1. konkurransedyktige minimalt antall Du vil ha flere muligheter å ta vår kvalitet siden vi tilbyr konkurransedyktige Masterpack du 2. På tid Tidsnok garanteres gjennom våre standard prosessen management system
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut 2D kort til jul

handmade card.jpg


43-2.jpg


Tips

Velsignelse type Xmas kort: Dette er den vanligste typen julekort, fordi julekort selv arvet en viktig funksjon av kortet, altså sende en velsignelse.

Når julen--svært viktig ferie kommer, folk vil gi mer oppmerksomhet, denne gangen mer de ønsker å uttrykke sine følelser for venner og elsket, mange ulike tema og type velsignelse julekort produseres.


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

I dag, har Winpsheng vært en av de beste produsentene av kvalitet kort elementer med/uten elektronisk, for eksempel håndlaget kort, musikk gratulasjonskort, LED kort, 3D popmusikk opp kort...

Vi har etablert stabil samarbeidsforhold med en rekke pålitelige leverandører, og det er et profesjonelt team som arbeider med høy effektivitet, klar til å betjene kunder over hele verden med stor lidenskap.
Sertifikater

Certificates 2.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. kan du gjøre utformingen for oss?

Ja, vi har et profesjonelt team har rik erfaring i bryllup favoriserer design og produksjon. Fortell oss din ide, vi hjelper til å utføre din ide i perfekt bokser, for eksempel størrelse, farge, din egen logo...


2. hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykking skrivere, digitale utskrift skrivere og web utskrift skrivere. Ifølge ulike mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få det konkurransedyktige prisen.


3. hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selger for en ordre. Angi detaljer om dine behov så klart som mulig. Så kan vi sende deg av tilbudet på første gang. Utforme eller videre diskusjon er det bedre å kontakte oss med trade leder av Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.


4. Hva om jeg har en klage?

Vi ønsker å gi deg 100% tilfredshet. Imidlertid bør du opplever en bekymring eller problemer, vennligst kontakt oss umiddelbart på e-post eller telefonsamtale, slik at vi kan ta raske korrigerende tiltak fra vår side.


5. er prøven tillegget kan bli refundert?

Ja, vanligvis prøve tillegget kan tilbakebetales når du bekrefter masseproduksjon, men for den aktuelle situasjonen kontakt folk som følger med bestillingen.Hot Tags: laser cut 2d kort for julen, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like