Laser Cut 2D 60 bursdag postkort og hilsener

1. profesjonell informasjon for produkter som tilbys. 2. Avansert produksjonsanlegg, moden teknologi. 3. stor verdi kostnadseffektiv.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut 2D 60 bursdag postkort og hilsener

handmade card.jpg


IMG_0176.JPG


Tips

Gratulerer med dagen kort. Den er laget av en slags spesialpapir med 300gsm. Kortet er 166X232mm når åpnet, er det 116X166mm når lukket. Den overflatebehandling er fire fargeutskrift og varm folie, med EVA lim to små tilbehør.Dette er ett eksempel på vår, hvis du trenger, kan du gi ditt design, kan vi innse ideen som et kort for deg.ing er fire fargeutskrift og varm folie, med EVA lim to små tilbehør.


Norge

Packing and shipping3.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng håndverket. Co, Ltd ble grunnlagt i Shenzhen Kina i 2008.We har egen 6000 m² moderne fabrikken med moderne utstyr (fire fargen maskiner, varm folie maskin, en automatisk liming maskin, lakkering maskin, die-cutting maskin, etc.) kan støtte high end produkter med streng kvalitetskontroll.

Med 14 år med eksport-opplevelse med utmerket kvalitet, avanserte tjenester og konkurransedyktige priser, har i-valget vunnet mange kundenes tillit og støtte. Et profesjonelt unge team, en dedikert salgsteamet, som alltid er klar til å gi deg beste service.


Sertifikater

certificates.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selger for en ordre. Angi detaljer om dine behov så klart som mulig. Så kan vi sende deg av tilbudet på første gang. Utforme eller videre diskusjon er det bedre å kontakte oss med trade leder av Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.


2. hvordan det produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi priser produkter etter kundenes valg på materialer, flyt utskrift og andre prosessen og så videre. Og du kan forespørsel TM, skype eller send e-post til oss.


3. Hvis produktene har noen problemer, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn i produksjonen og ferdige produkter vil bli inspisert av QC avdeling før forsendelse. Hvis kvaliteten problemet produkter forårsaket av oss, vil vi gi en bytteordningen.


4. Hva er størrelse og struktur?

1. alle boksene er tilpasset og alle detaljerte krav kan gis av

kunder, vi er definitivt leverandøren OEM service.
2. Hvis du har ingen anelse om målinger, og strukturen på produkter, profesjonell designteamet kan foreslå og stoff for deg.
Hot Tags: laser cut 2d 60 bursdag postkort og hilsener, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like