Laser Cut 2D 50 gylden bryllup jubileum kort

1. sikre bestilling. 2. gode tilbakemeldinger. 3. leveringsdatoen garantert. 4. velkommen OEM, ODM. 5. vi passerer BSCI, FSC, GSV, ISO certification.
Chat nå

Produktdetaljer

Laser cut 2D kort-bryllupsdag 50 gylden bryllup

handmade card.jpg

IMG_0924.JPG


Tips

I den digitale tidsalderen, som i den digitale tidsalderen, Legacy konsernsjef, har publisering, sett tilbake til tradisjonelle trykte kort. Fordi flash-kortet til utskrift taktile opplevelsen er elektroniske gratulasjonskort ikke spesielt hvis trykte kortet har en veldig stikkord eller gjøre mennesker smile i setningen, er det også en slags ekstraordinær opplevelse.


Norge

shipping methods 1.jpg


Firmaprofil

company profile3.jpg

Shenzhen Winpsheng håndverket co, LTD ble etablert i 2008, vi er en produsent som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av papir kortene, inkludert håndlaget kort/3d pop-up kort/laser kuttet kort/musikk kort/ledet kort og papir elektroniske kort elementer etc.

Våre profesjonelle ingeniører og designere kan designe produkter for deg, selv om du bare har en rund idé eller enkelt bilde, kan vi få dem eldre design.


Sertifikater

certificates.jpgmarketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

5. Når kan jeg få tilbudet for min forespørsel?

Vanligvis sendes tilbudet til deg innen én virkedag på alle detaljer om produktene blir klart. Hvis noe presserende, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på all informasjon du oppgir.


37. hvor lang tid tar det for å få bestillingen?

Det avhenger av antall rekkefølgen, vi anbefaler alltid deg produksjonstiden før du plasserer order.if du har en presserende fristen og vi får se hva vi kan gjøre.


51. firmaets tilpassede utskrift produkter virkelig har ingen Masterpack?

Ja, fordi vi har en fleksibel forsyningskjede, så godta utskrift tilpasning med ingen Masterpack, i tillegg til behovene til spesielle form å gjøre mold produkter, for eksempel sirkelformet pappesker og andre spesielle tilfeller

19. Hvordan bestille?

Trinn 1: Få forespørsel
Trinn 2: Tilbud basert på opplysninger gitt
Trinn 3: Bekreftelse av priser og design oppsettet
Step4: Prøve korrektur hvis nødvendig
Trinn5: 40% betaling som innskudd
Step6: masseproduksjon
Step7: Fremgang tilbakemeldinger
Step8: Shipping varsel
Step9: Å få frakt og balanse
Step10: forsendelsen
Step11: Etter salg service


Hot Tags: laser cut 2d 50th golden bryllup jubileum, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like