Håndlaget 25. Sølv bryllupsdagen kort

Håndlaget 25. Sølv bryllupsdagen kort

1. 25. sølv bryllupsdagen kort 2. Varmt gratulasjonskort for foreldre 3. Tilpasset gratulasjonskort.
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget 25 sølv bryllupsdagen kort

Hele familien må komme sammen for foreldrenes sølv bryllup. I anledning av bryllupsdagen, bør du sende dem begge hjertelige gratulasjoner og beste ønsker for helse, et langt liv og lykke. Samtidig er det også en god sjanse til å si takk til foreldrene dine for deres oppdrag. Å behandle dem godt og bruke mer tid til å følge dem.


Handmade Greeting Card.jpg


firma profil

company 4.jpg


Arbeidsprosess

produce process.jpgEn del av kundene

part of customers.jpg


FAQ

1. Hva er prisen din?
Prisen vil basere seg på musikktiden, tilpasset modul og materiale, etc. Så vær forberedt på ønsket musikk, design, overflatebehandling hvis du vil og send til oss, vi vil gi deg en eksakt pris.


2. Hva er pakken din?
Vanligvis pakker vi våre varer i hvite bokser og brune kartonger. Hvis du har et lovlig registrert patent, kan vi pakke varene i merketrykkene dine etter at du har fått godkjenningsbrevene dine. Vi viser deg bildene av produktene og pakkene.


3. Kan du sende meg en priskatalog?

Våre produkter er alle tilpasset, forskjellige kunder har forskjellige krav. Eventuelle krav, vennligst ikke nøl med å spørre oss. Vi er alltid her.Hot Tags: håndlaget 25 sølv bryllupsdagen kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig,

Forespørsel

You Might Also Like