Skreddersydde Laser Cut Birthday Cake Card / Laser Cut Cards For Bursdag

Skreddersydde Laser Cut Birthday Cake Card / Laser Cut Cards For Bursdag

Kvalitetsgaranti: Vi har mer enn 3 timers kontroll fra materiale til ferdige varer, inkludert IQC, PQC, PQA.
Chat nå

Produktdetaljer

Skreddersydde Laser Cut Birthday Cake Card / Laser Cut Cards For Bursdag

Kort historie

laser cut paper invitations

Tilpasset laserskjæring Bursdagskort / laserkuttkort til bursdag: Et brennende lys står på toppen av en bursdagskake, denne levende trelaget kaken er en morsom gave. Fordi det bare er en bursdagskake i kortet, er dette kortet bra å bli sendt som en bursdagsgave. Men hvis du vil sende er som et bryllupskort, kan vi laser "Happy Wedding" på omslaget og siden inne, det er veldig enkelt for oss å gjøre det. Etter å ha mottatt dette pop-up-kortet, vil han eller hun føle seg søt akkurat som å nyte en ekte bursdagskake. Dessuten er dette kortet veldig billig.


Produksjonsbeskrivelse


Papir: Kunstpapir, matt papir, ubestrøket papir, offsetpapir, nøytralpapir, spesialpapir osv

Farge: 4 farger (CMYK) eller Pantone farge

Form: Square eller customiz

Størrelse: 150mm × 150mm eller customiz

Overflate: Lamination, UV, varm stempling, preg, laser, glitter


Laserskjorte bursdagskortAnnet produkt


laser cut card blanks


firmainformasjon

Engros laser cut invitasjonerMarked


Engros laser cut invitasjoner


FAQ

1. Hva er produktstørrelsen?

Vi gjør tilpassede produkter, alle størrelser vi kan lage i henhold til dine krav. Så produktstørrelsen er bestemt av deg, som du kanskje vet, forskjellig størrelse har annen pris, vennligst vennligst gi meg beskjed, hvilken størrelse vil ditt krav? Hvis du ikke har noen ide om produktstørrelse, kan vi foreslå størrelsen til deg også.


2. Er du direkte fabrikk?

Ja! Vi er 100% Manufactory spesialisert på utskrift og emballasje over 26 år med 10.000 kvadratmeter verksted i Guangdong Kina. Vi har mer enn 30 trykkmaskiner. Varmt velkommen til å besøke vår fabrikk!


3: Hvor lenge kan jeg få denne prøven?
Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design er bekreftet, er prøvetiden 3 dager og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager.4: Når kan jeg få tilbudet for min henvendelse?
Vanligvis vil tilbudet bli sendt til deg innen en arbeidsdag når alle detaljer på produktene er klare. Hvis det skjer noe, kan vi sitere for deg innen 1 time basert på alle detaljer du oppgir.


5: Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?

Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan forespørsel fra TM, Skype eller sende e-post til oss.


Hot Tags: Tilpasset laser kutt bursdagskake kort / laser cut kort for bursdag, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like