Kreative Laser Cut Piano bursdag gratulasjonskort

Kreative Laser Cut Piano bursdag gratulasjonskort

1. ledende produksjon av utskrift og emballasje og klienter over hele verden. 2. profesjonell design team for å møte behovene til ulike markeder og kultur.
Chat nå

Produktdetaljer

Kreative laser cut piano bursdag gratulasjonskort

8-3.jpg


Papir: C1S kunst papir

Utskrift: CMYK

Farge: rød

Størrelse: 150 mm × 150 mm

Overflatebehandling: Laser kuttet kort

MASTERPACK: 500

Port: HongKong / Shengzhen

Pack: Én konvolutt og en polybag


Kort er emosjonelle kommunikasjonen mellom folk, og slik kommunikasjon er ofte uttrykt i korte setninger. Med utviklingen av ganger vises ulike materialer og funksjoner av gratulasjonskort gradvis, slik som håndlagde kort, musikk gratulasjonskort, popmusikk opp kortet og så videre, for å uttrykke folks håp og visjon.Pakking & frakt


packing and shipping 2.jpg
Firmaprofil

company 4.jpg


Shenzhen Winpsheng håndverket. Co, Ltd ble grunnlagt i Shenzhen Kina i 2008.We har egen 6000 m² moderne fabrikken med moderne utstyr (fire fargen maskiner, varm folie maskin, en automatisk liming maskin, lakkering maskin, die-cutting maskin, etc.) kan støtte high end produkter med streng kvalitetskontroll.

Alle våre produkter eksporteres, Europa, Japan og UPS er vårt viktigste marked. God kvalitet, kreativ og profesjonell er vår styrke. Vi har etablert stabil samarbeidsforhold med en rekke pålitelige leverandører, og det er et profesjonelt team som arbeider med høy effektivitet, klar til å betjene kunder over hele verden med stor lidenskap.

Vårt motto er sammen alle oppnår mer.


marketing 1.jpgSertifikat

certificates.jpg


FAQ

1.For samme produkter, hvorfor prisen er høyere enn andre leverandør i dette markedet?

Ulike produkter har forskjellige pris, selv om det samme produktet som bruker forskjellige og utførelse vil ha forskjellige pris, som leverandører, vi promiss å gi den beste pre-salg og ettermarked servicen for kundene!


2. how kan jeg tror at etter jeg betaling kan du sende varene til meg?

Først av alt, hvis vi ikke sende ordren etter mottak av betalingen, kan du gjøre en klage på alibaba, alibaba skal dømme. Så, vi er gull leverandør på alibaba i år, kan du se ingen dårlig tilbakemeldinger eller klage, vi er trustable og pålitelige leverandør.


3. kan vi ha vår Logo eller firmainformasjon på produkter eller pakken?

Sikker. Bare trenger å sende oss din logo og fortelle oss hva overflatebehandling du vil og logoen kan vises på produkter ved utskrift, UV lakkering, Hot stempling, Embossing, Debossing, silke skjermen utskrift eller klistremerke.


4. hvordan kan jeg bestille?
a. å ring oss hvis du har det travelt.
b. for å chatte med salgsteamet online-tjenesten.
c. å fylle ut våre nødvendige opplysninger så klart som mulig, slik at vi kan få deg tilbake innen 24 timer.

Hot Tags: kreative laser cut piano bursdag kort, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like