Opprette hjemmelaget bursdagskort til besteforeldre

1. kort for besteforeldre 2. raskt og rimelig svar 3. profesjonell designer, tilbyr design service
Chat nå

Produktdetaljer

Opprette hjemmelaget bursdagskort til besteforeldre

handmade card.jpg

IMG_0619.JPG


Tips

Fra synspunkt av personen som får gaven, hva er nyttig for dem er ikke nødvendigvis hva gjør dem glade, men fra synspunkt av giver. Formålet med å gi gaver er ikke å gi gave folk bringe mye praktisk verdi, men å gjøre dem setter pris på deg, husker deg.

Så vil du prøve en tilpasset bursdagskort?


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hva er 100% returrett?

Vi står bak kvaliteten på sine produkter og tjenester. Hvis du ikke er 100% fornøyd med kjøpet fra oss, kontakt oss innen 45 dager fra leveringsdatoen du får det, og vi vil refundere full pris for produkt (er)


2. Hvordan få prøve?

I prinsippet må eksempel startgebyr og frakt lades ved din side, de vil bli returnert etter å plassere en stor ordre. Deretter skal musikk og ytre design sendes til oss. Vi vil gjøre prøver for deg.


3. kan få jeg løp frakt?

Du kan oppgradere shipping FedEx overnatting (eller lignende Express service) som kan bidra til å møte din frist. Løp frakt påvirker ikke tiden 10-15 dager for utskrift.


4. Hva garanti du kan gi meg?

Etter få varene for brun sammenleggbare gaveeske, er vennligst Føl deg fri til å snakke ut problemet enten om tjenesten eller kvalitet, vanlige den beste måten for oss å forbedre kvaliteten. Vi vil finne den beste løsningen sammen.Hot Tags: opprette hjemmelaget bursdagskort for besteforeldre, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like