Døpe Gratulasjonskort For Christian

1. Gratulasjonskort for kristen 2. Gi gratis tilpassede design i henhold til dine krav. 3. Sørg for å tilby kvalitetsprodukter med fornuftig pris.
Chat nå

Produktdetaljer

Døpe Gratulasjonskort For Christian

handmade card.jpg

IMG_2431.JPG


Tips

Kirkens pastor døpte de allerede troende kristne. Det er nå måter å døpe, dråper, etc. Døbes døper døpte i den tidligste tiden i elva. Det betyr at Gud tilgav dine synder, alt er nytt, og det er et nytt liv i Kristus.

Vi er ikke troende, men vi lagde kort til forskjellige religioner og kjenner forskjellige regler. Vi respekterer dere alle. Det er vårt løfte.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan bestille?

Vennligst send oss ​​din bestillingsordre via e-post, eller vi kan sende deg faktura for bekreftelsen din. Informasjon som nedenfor er nødvendig.
1) Produktinformasjon: Mengde, Spesifikasjon (Størrelse, Material, Teknologi og Emballasjekrav osv.)
2) Fraktinformasjon: Ditt firmanavn, Telefon og Faksnummer, Adresse, Destinasjonsport.


2. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan spørre av TM, skype eller sende e-post til oss.


3. Hvor lang tid tar det for å motta bestillingen min?

Det avhenger av mengden av bestillingen, vi anbefaler deg alltid produksjonstiden før du plasserer bestillingen. Hvis du har en snarlig frist, så ser vi hva vi kan gjøre.


4. Hva om jeg har noen spesielle krav?

Kundens spesielle behov for bestilling, for eksempel testingskrav eller International Standards møtes, vennligst gi oss beskjed på forhånd slik at vi kan bestille materialer på riktig måte.Hot Tags: døpe gratulasjonskort for kristen, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like