2D Laser Cut Romantisk Kort For Valentinsdag

1. Romantisk kort for Valentinsdag 2. Internasjonal kvalitet konkurransedyktig pris og sterk styrke 3. Tilpasset størrelse og farge
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Romantisk Kort For Valentinsdag

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1435.JPG


Tips

Med en rosa indre side i kort, er det en veldig god og romantisk gave til kjæresten din på Valentinsdag. I skikker av Valentinsdag er blomster og sjokolade avgjørende for fest. Rose på vegne av kjærlighet er velkjent, men forskjellige farger, antall roser, det er andre lykke til. Sang kjærlighetssanger er også en form for elskers uttrykk for kjærlighet. Noen ganger spør menn om kjærlighet ved å synge kjærlighetssanger.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan du gjøre designen for oss?

Ja, vi har et profesjonelt team med rik erfaring innen bryllup favoriserer design og produksjon. Bare fortell oss din ide; Vi vil bidra til å utføre ideen i perfekte bokser, for eksempel størrelse, farge, egen logo.


2. Hvor lang tid tar det for å motta bestillingen min?

Det avhenger av mengden av bestillingen, vi anbefaler deg alltid produksjonstiden før du legger bestillingen. Hvis du har en snarlig frist, så ser vi hva vi kan gjøre.


3. Når kan jeg få prisen?

Vi citerer vanligvis innen 24 timer etter at vi har fått din forespørsel. Hvis prisen er veldig presserende, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er øverst på nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.


4. Hva med produktets kvalitet?

Med sterke teknikere, avansert maskineri og bevissthet, kan vi gjøre designkonseptet til et vellykket produkt. Hvert produkt vil styre av QA & QC for å fremme vår produktkvalitet.Hot Tags: 2d laser kutte romantisk kort for Valentinsdag, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like