2D Laser Cut Marriage Greeting Card Invitasjon

1. 2D Laser Card for ekteskap 2. Importerte avanserte maskiner fra Tyskland og Japan, for eksempel utskrift maskin 3. Hovedmarkedet er Europa, Japan, USA
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Marriage Greeting Card Invitasjon

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1468.JPG


Tips

Bryllup velsignelse video Hva sier du? Det første å være rett foran deg, si hvem du er, etterfulgt av uttrykk for ønsker Oh.Videoopptak har en stor fordel, det vil si at du kan se ditt utseende, tone, utseende, etc., så det er også ansikt -til-ansiktet illusjon, så når du sier hilsener, kan du også vise denne delen, det er På grunn av ansiktsuttrykk, er slik video-gratulasjon mer meningsfylt!


Arbeidsprosess

produce process.jpg

packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan jeg få andre elementer som samsvarer med mine invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere alt til deg invitasjonsvalg, for eksempel tagger, lagre datoen, plassere kort, program, meny, kunngjøringer, takk kort og mer. Selv om du ikke ser dem på bildet, kan vi lage dem.


2. Hvordan kan jeg få et tilbud?
Vanligvis vil tilbudet bli sendt til deg innen en virkedag etter at alle detaljer på produktene er klare. Hvis det skjer noe, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på alle detaljer du oppgir.


3. Hvordan få prøve?

I utgangspunktet må prøveavgift og frakt belastes av din side, de vil bli returnert etter å ha lagt en stor ordre. Deretter skal musikk og ytre utseende design sendes til oss. Vi vil lage prøver for deg.


4. Hvordan inspiserer jeg varene mine?

Vi lager prøve først for å bekrefte kvaliteten, når vi er godkjent, starter vi produksjonen. Og vi er hjertelig velkommen til å besøke vår fabrikk, eller be tredjepart å inspisere.


Hot Tags: 2d laser kutt ekteskap gratulasjonskort invitasjon, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like