2D Laser Cut Festival Card / Påske Greeting Card

1. Morsomt påske gratulasjonskort 2. Profesjonell informasjon for de tilbudte produktene. 3. Avanserte produksjonsanlegg, moden teknologi.
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Festival Card / Påske Greeting Card

IMG_2285.JPG


Tips

Et symbol på påsken er en kanin, fordi den har en svært sterk evne til å reprodusere, folk ser det som skaperen av nytt liv. Under festivalen forteller voksne levende barna at påskeegg vil klekke inn i kaniner. Mange familier legger også noen fargede egg i hagen plenen for å la barna spille spillet fargede egg.

Påskeegg er å bringe lykke til folk - faktisk! Disse vakre og fargerike eggene er vakre og dekorative, de representerer folkets gode ønsker og deler gleden av sesongmessig forandring med deg.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noe av vårt salg for en bestilling. Vennligst oppgi detaljene i dine krav så klart som mulig. Så vi kan sende deg tilbudet første gang. For å designe eller videre diskusjon, er det bedre å kontakte oss med handelsleder for Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.


2. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til ulike mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


3. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.


4. Hva er prisen din?
Prisen vil basere seg på musikktiden, tilpasset modul og materiale, etc. Så vær forberedt på ønsket musikk, design, overflatebehandling hvis du vil og send til oss, vi vil gi deg en eksakt pris.Hot Tags: 2d laser kutt festival kort / påske gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like