2D Laser Cut Fathers Day Greeting Wishes Card

1. Velsignelseskort for Farsdag 2. Mer enn 14 års utviklingserfaring 3. Kundens tilfredshet er vår topp prioritet
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Fathers Day Greeting Wishes Card

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0809.JPG


Tips

Velsignelser og gaver til fars dag: Fars kjærlighet er alltid så dårlig uttrykk, men overalt. Farsdag kommer, opplevelsen er villig til å jobbe med deg, gi svar på fars kjærlighet, begynn fra bunnen av, gi dem den mest intime kjærligheten til barna sine på lang sikt! Gi pappa en søt gave for å fokusere på kosthold og helse. Pappa, vi elsker deg, ikke bare på Farsdag!


Arbeidsprosess

produce process.jpg


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan gjør bedriften din Kvalitetskontroll?

Kvaliteten er avhengig av prisen, vi har tusenvis av produkter, vi kan ikke love at alle produktene har samme kvalitet, for vi trenger å tilfredsstille ulike kunders krav, enkelte kunder trenger høy kvalitet, enkelte kunder trenger lav pris, det er i henhold til dine krav!


2, Kan du lage design for meg?

Ja vi kan. I henhold til kravet ditt kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer på omslaget. Bakgrunnsfargen er avgjort av deg, en hvilken som helst farge er tilgjengelig. Vår profesjonelle designer kan lage design til deg.


3. Hvordan få prøve?

I utgangspunktet må prøveavgift og frakt belastes av din side, de vil bli returnert etter å ha lagt en stor ordre. Deretter skal musikk og ytre utseende design sendes til oss. Vi vil lage prøver for deg.


4. Hvor mye koster det og sender til landet mitt?

Prisen er basert på kvantitet, håndverk og designdetaljer. Frakt vil bli gitt av fraktselskapet basert på din bruttovikt og CBM. Før vi lager et utvalg, kan vi bare gi deg en omtrentlig pris.


Hot Tags: 2d laser cut fader dag hilsen ønsker kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like