2D Laser kuttet kort bursdag gratulasjonskort meldinger til bestemor

1. ønsker kort til bestemor 2. 100% OEM, direkte fabrikken pris 3. mer enn 14 år utskrift service opplevelse
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser kuttet kort bursdag gratulasjonskort meldinger til bestemor

handmade card.jpg

IMG_0909.JPG


Tips

Unik, kreativ, personlig gave bedre. Slik gave ikke bare gir en hyggelig overraskelse og spenning til de som presenterer det, men også gjør at du føler at du har brukt mye tid på å tenke om det. Mye energi har fått ham å forberede denne gaven for å gi den. Fra dette perspektivet, personlige håndverk er et godt valg.


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg


Sertifikater

Certificates 2.jpg


Markedet

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. har du lager produkter å selge?

nei. Vi arbeider med OEM bestillinger. Det betyr, størrelse, materiale, antall, design, emballeringseløsning, etc vil avhenge av forespørslene. Åpenbart kan din logo skrives på produktene.


2. kan jeg få en gratis prøve?

selvfølgelig! Vi kan sende deg utvalget vi gjorde før for vårt andre klienter eller lage nye tom prøven basert på dine krav, det trenger du å betale frakt av prøven. Hvis du bare trenger å bekrefte funksjonen gjennom video, så trenger du ikke å betale en cent.


3. Hva om jeg har en klage?

Vi ønsker å gi deg 100% tilfredshet. Imidlertid bør du opplever en bekymring eller problemer, vennligst kontakt oss umiddelbart på e-post eller telefonsamtale, slik at vi kan ta raske korrigerende tiltak fra vår side.


4. Hva er din tilpassede tjenesten?

Ulike tilpassede tjenester, inkluderer tilpasset lyd, form, størrelse, farge og andre krav. I tillegg, gir vi OEM og ODM. Uansett for logoen eller varemerket. Alle produkter vil undersøkes grundig før forsendelse.


Forespørsel