2D Laser Cut Best Wedding Takkekort Design

1. Ditt spørsmål vil bli besvart innen 24 timer. 2. Vi har et sterkt faglig FoU-team. 3.Somgående levering. Liten ordre er velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Best Wedding Takkekort Design

handmade card.jpg


IMG_1435.JPG


Tips

Bryllup takk kort

Bryllupet kom til en vellykket konklusjon, returnert fra bryllupsreisen, det nye paret sender takk kort med takk igjen. Takk kort er best håndskrevet, vanligvis etter bryllupsdagen 2 til 4 uker for å sende til gjestene.

Som dette kortet er det en rosa innsiden, du kan skrive deg takknemlig for gjestene. Du kan også sende dette kortet som et bryllupskort, det er også et godt valg.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

Hvis det er noe problem etter at du har mottatt gratulasjonskortet, vennligst kontakt oss i god tid for å finne måten å løse det på. Vi kan finne løsninger for deg. Vi kontrollerer hvert element forsiktig før det sendes.

I selskapet legges stor vekt på grunnleggende ledelse, stabil kvalitet, kontinuerlig forbedring før salg, salg og ettersalgsservice.


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


2. Hvordan kan jeg få den riktige prisen?

Mengden, størrelsen, produktets form (bilder), materiale og fargeutskrift og overflatebehandling, og den beste prisen vil bli sendt til deg i tide.


3.Hva om produktene dine

Vår fabrikk er fokus på å produsere høykvalitets gratulasjonskort, den defekte prisen for vårt produkt er mindre enn 0,1%, 99% ekstremt god tilbakemelding fra kunden!


4. Hva om det er problemer med produktene etter mottak?
Siden utskriftsprodukter alltid har fargeavvik, kan vi ikke love å unngå det, men vi tar bilder for deg før frakt for å bekrefte.

Hot Tags: 2d laser cut best bryllup takk kort design, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like