2D Laser Cut Beautiful Cover Design Bryllupskort

1.More enn 14 års utvikling erfaring. 2. Kundetilfredshet er vår topp prioritet. 3.Our markedet dekket europeisk, Amerika, Japan og andre land.
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Beautiful Cover Design Bryllupskort

handmade card.jpg


Tips

bryllupsbeskrivelse / avtalekort bryllupskort

Etter datoen for bryllupet er bestemt, hvis du vil la venner og slektninger dele nyheten så snart som mulig, kan du forberede "bryllupsmeddelelseskortet" - dette avtalekortet er en uformell invitasjon, må vanligvis være 6 uker før bryllupet eller tidligere sendt til gjestene. Angi dato og sted for bryllupet, vennligst "hold datoen" og fortell ham at invitasjonen vil bli sendt senere.


Pakking og frakt

packing and shipping 2.jpg


firma profil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited, ligger i Shenzhen, Guangdong-provinsen i Kina.

Vi er 100% produsent med spesialisert seg på alle slags gratulasjonskort, med eller uten elektronisk, for eksempel popup-kort, 3d laserkort, musikk kort.

Vi har etablert et stabilt samarbeidsforhold med en rekke pålitelige leverandører, og det er et profesjonelt team som arbeider med høy effektivitet, klar til å betjene kunder over hele verden med stor lidenskap.


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Har du lagerprodukter å selge?

Nei. Vi jobber med OEM bestillinger. Det betyr at størrelse, materiale, mengde, design, emballasjeløsning, osv. Vil avhenge av dine ønsker. Selvfølgelig kan logoen din skrives ut på produktene.


2. hvilken type papir kan skrives ut på?

Kunstpapir gir best ytelse av farge og design. Vi kan også tilby annet spesialpapir som svart kort, hvitt kort, offsetpapir og PU lær etc.


3. Hvordan få prøve?

I utgangspunktet må prøveavgift og frakt belastes av din side, de vil bli returnert etter å ha lagt en stor ordre. Deretter skal musikk og ytre utseende design sendes til oss. Vi vil lage prøver for deg.


4. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.

Hot Tags: 2d laser kutt vakre dekk design bryllup kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like