2D Laser Cut Bday hilsen For bestemor

1. hilsen ønsker for bestemor 2. gi deg pakken av tjenesten. 3. profesjonell informasjon for produkter som tilbys.
Chat nå

Produktdetaljer

2D Laser Cut Bday hilsen For bestemor

handmade card.jpg

IMG_0619.JPG


Tips

Et forslag for en stor gave sendt til bestemor dette er hva jeg pleide å skrive hva jeg ønsket å si på et stykke papir og putte den i en liten boks med mange små biter av papir til du er fornøyd med siste bruk av et veldig vakkert stykke papir innpakket i gave av hjertet ditt nøye kjole til slutt, gir dette kortet og gave på bursdagen hennes.


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. kan jeg få andre elementer å matche min invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere noe du invitasjonen utvalg, for eksempel koder, lagre dato, bordkort, program, meny, kunngjøringer, takkekort og mer. Selv om du ikke ser dem bildet på nettstedet, kan vi få dem.


2. hva tjenesten kan du gi foruten trykkeriet?
Hvis du vil distribuere dine utskrift produkter i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjon kostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger leverer utskrift produktene til utstillinger i Kina, vi kan hjelpe deg å levere i tide.


3. Når får prisen?

Vi sitere vanligvis innen 24 timer etter at vi får din henvendelse. Hvis prisen er veldig haster, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er på toppen av nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.


4. hvordan gjør du vårt langsiktige og god forretningssamarbeid?

1. vi holde god kvalitet og konkurransedyktig pris å sikre våre kunder drar;

2. vi respekterer hver kunde som vår venn og vi oppriktig gjør forretninger og bli venner med dem, uansett hvor de kommer fra.


Forespørsel