Holiday Design Pop Up Card

Holiday Design Pop Up Card

Vårt Beach Day-kort er pulverblått og har en illustrasjon av noen få viktige summer. Laserskåret og vakkert illustrert, inneholder dette pop-up-kortets cover en illustrasjon av en parasoll, sandbøtte og en søt krabbe. Åpne dette flotte kortet, og den perfekte scenen venter. En popup parasoll med to strandstoler og tilbehør til sandslott skaper innstillingen for en morsom dag på stranden.
Chat nå

Produktdetaljer

Holiday design pop-up kort

Anledninger til Beach Day Card:
Beach Day er en utmerket gave til sommerens fødselsdager og pensjonistfirmaer. En fin måte å invitere noen spesielt på en sommerferie. Gjør også en flott vert eller vertinne gave til alle de sommerfestene du har blitt invitert til.


pop up card11pop up card22pop up card13Hvem vi er?


Shenzhne Winpsheng Craft Co, Ltd er en profesjonell papir håndverk produsent som spesialisert seg på alle slags gratulasjonskort med eller uten elektronisk, papir boks, papirpose og andre gaveartikler.

Vi har en rekke avanserte maskiner, for eksempel trykkmaskin, varmfolie, laserskjæringsmaskiner, dørkutte maskiner, kan gjøre 90% av produktene i huset, som er nyttig for å kontrollere kostnad og kvalitet.
FAQ

1. Hva med prisen?

Pls kontakt oss direkte for tilbud.


2. Tilbyr du OEM-design?

Ja, vi har egne designere som kan hjelpe deg med å utvikle prosjektene.


3. Hva med leveringstiden?

Det er rundt 25-30 dager.Hot Tags: ferie design pop up kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like