Happy Holiday Travel Gratulasjonskort For Venner

1. Mer enn 13 års erfaring i produsent. 2. Fullt utstyrt med avanserte maskiner og erfarne arbeidere 3. Internasjonal kvalitet konkurransedyktig pris og sterk styrke
Chat nå

Produktdetaljer

Happy Holiday Travel Gratulasjonskort For Venner

handmade card.jpg


IMG_2316.JPG


Tips

Når de reiser i utlandet, kjøper de også gratulasjonskort som tiltrekker seg, selv de sender ikke ut.

På dette stadiet streber det kinesiske folket til materiell liv, til det materielle livet forbedret, vil det forfølge det åndelige nivået av ting også. En japansk kunde snakket med oss, gratulasjonskortene var populære i svært lang tid, da han var ung, var Japans gratulasjonskort også kaldt. Men nå er det annerledes, du kan kjøpe noen kort med lokale skikker og praksis. De vil gjøre vennene dine lykkelige.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited er en høyteknologisk bedrift med all vitalitet, potensial og omfattende styrke. Selskapet er lokalisert i LongGang Technology sone, et unikt sted med vakkert natur og gaver av naturen.

Vi har strenge kvalitetskontrollsystem, minst tre ganger inspisert av QC-avdelingen under hele produktprosessen (Kommende materiale inspeksjon, Massproduksjoner produserer, Før forsendelse).


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan jeg få andre elementer som samsvarer med mine invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere alt til deg invitasjonsvalg, for eksempel tagger, lagre datoen, plassere kort, program, meny, kunngjøringer, takk kort og mer. Selv om du ikke ser dem på bildet, kan vi lage dem.


2. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


3. Hvis produktene har noen kvalitetsproblemer, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn av produksjon og ferdige produkter vil bli inspisert av QC-avdelingen før frakt. Hvis kvalitetsproblemet med produkter forårsaket av oss, vil vi tilby en erstatningstjeneste.


4. Når kan jeg få prisen

Vi citerer vanligvis innen 24 timer etter at vi har fått din forespørsel. Hvis prisen er veldig presserende, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er øverst på nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.Hot Tags: Glad ferie reise gratulasjonskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like