Håndlaget Happy Halloween kort

Håndlaget Happy Halloween kort

1. ha profesjonell design team, alle design er OK. 2. gi deg pakken av tjenesten. 3. design, logo, farge, ramme, størrelse alle kan tilpasses som du ønsker.
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget Happy Halloween kort

handmade card.jpg


Tips

Halloween er en veldig interessant dag, folk ha noen rare eller rare klær. Du vil se masse skjeletter, hekser, gresskar og andre fryktelige ting. På dette kortet, det er en kveld, månen ikke kan lyse opp mørket. Det er en gammel heks ri på en kost og flyr på en alvorlig verftet. Utover henne er en måne og et balltre. Dette kortet er en god gave sendes på Halloween.


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg


Vårt firma, Shenzhen Winpsheng håndverket co, Ltd er en profesjonell utskrift produktet produsent og eksportør i Kina. Vår virksomhet dekker et bredt spekter av produkter i trykkeribransjen, som ulike håndlagde kort, musikk gratulasjonskort, notisbok, hangtags, lisenser, fargeboksene og bøker.

Vi har egen utskrift maskin, papir kuttet machine, folie/relieff maskin, die cut maskiner, laser cut maskiner som kan de hele produktene ferdig utskrift til emballasje på lageret.


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ


1. er prøven tillegget kan bli refundert?

Ja, vanligvis prøve tillegget kan tilbakebetales når du bekrefter masseproduksjon, men for den aktuelle situasjonen kontakt folk som følger med bestillingen.2. how for å sikre at kvaliteten er god og levering er på gang?

Vi gjør QC for råvarer på utskrift, etter utskrift og før pakking.

Produksjon sample sendes 10 dager før levering. Vi vil sende deg inspeksjon bilder før levering. Produksjonsrapporten sendes hver dag for å holde deg oppdatert. Vi gir deg kvalitetsgaranti og på-tid-levering garanti.


3. hvordan kan jeg få nøyaktige prisen?

Det er noen grunnleggende spesifikasjoner vi trenger å vite for pris beregne, dvs: antallet, størrelsen, produkter figuren (bilder), materiale & fargeutskrift & overflate etterbehandling (kan se forklare bilder på våre nettsider), og deretter den beste prisen vil bli sendt til deg på tid.


4. Hva er forskjellen mellom en Matt og en glanset overflate?

Vi tilbyr 3 ferdig for våre produkter:

1) Matt er en kjedelig ferdig uten glans eller skinne.

2) glans AQ er en forseglet men ikke høy glans.

3) UV er en høyglanset finish. Det er en ikke-skrivbar skinnende overflate.
Hot Tags: håndlaget happy halloween kort, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like