Gjør 3d bursdagskort

Gjør 3d bursdagskort

Har din ordre møtt med sen levering? Vi er en produsent. Det sikrer vi har muligheten til å utføre produksjonsplanen punktlig levering.
Chat nå

Produktdetaljer

Gjør 3d bursdagskort


Materiale

kunsten papir, papirfarge

Utskrift farge

PANTONE farger, i tillegg til den vanlige CMYK behandle

Overflaten disposisjon

UV lakkering, hotfoil stempling, laser cut

Design

Vi tilbyr spesielle design eller tilpasset

OEM

Godta, design av PDF eller AI-fil.

Klasse

Høy kvalitet & utmerkede teknikk

MASTERPACK

400PCS

Bruk

Bursdagshilsen, gaveHvilke fordeler har du?

1.Punctual.Har din ordre møtt med sen levering? Vi er en produsent. Det sikrer vi har muligheten til å utføre produksjonsplanen punktlig levering.

2.Strength.Vi okkupere 6 offset presser og fleksografisk utskrift: 6 + 1color Heidelberg CD 102, 4 farger Heidelberg, litt annet utstyr tilbys: automatisk lime boksen maskin, automatisk kaste siden maskin, automatisk utstansing maskin, automatisk skjæring-papir maskin, varme stempling trykk, filming maskin, UV trykk, silke fotoskriver og så videre.

3.15-års erfaring.Vi har over 15 års erfaring i denne bransjen. Det betyr, vi kan forhåndsvise problemene for bestillinger og produksjon. Derfor vil det gjøre at utlede risikoen for dårlig situasjon å skje.

4. punkt til punkt tjenesten.Det er en salg reprehensive som vil tjene deg fra forespørsel til produkter sendt ut. Under prosessen, du trenger bare å snakke med ham for alle problemene og måten sparer mye tid.

5. gratis design.Hvis du ikke er klar for design, vil profesjonelle designere kunne hjelpe deg med det fritt.

6. strenge QC.For hver bestilling vil strenge inspeksjon bli utført av departementet QC før forsendelse. Dårlig kvalitet og situasjonen blir unngått i døren.

7. stabil leverandører.Vi har jobbet med mange tilbehør leverandører i mange år, så vi kan få billigere papir, blekk, håndtak og annet tilbehør i god kvalitet, så bedre pris kan gis.

8. glatt levering.Vi har ekspert shipping-avdeling og speditøren, så vi kan Love raskere levering og varer godt beskyttet.

9. kunder over hele verden.Nok erfaring i utenrikshandel, vi har mange store kunder i Australia, USA, Japan, Tyskland, UK osv.


Hot Tags: gjør 3d bursdag kort, Kina produsenter, leverandører, engros, billig, 3d-kort, 3d kort gjøre, bursdagskort 3d

Forespørsel

You Might Also Like