Kreative enkel pop-up 18 bursdagskort

Kreative enkel pop-up 18 bursdagskort

Vi har 8 års erfaring i design og utskrift av ulike typer papir kortene etter bestemte kravet til kundene våre.
Chat nå

Produktdetaljer

Kreative enkel pop-up 18 bursdagskort


Produktet pop-up kort av selskapet ble tilbudt i mange land rundt om i verden som Amerika, Canada, Tyskland, Tyrkia, Australia... Med rikelig menneskelige ressurser, avanserte maskiner og mange års erfaring vi har gjort store bestillinger med antall opptil 10-15 tusen produkter. Ved å opprettholde og utvikle kvalitetsprodukter med garantert leveringstid, har vårt firma bygget et godt bilde i øynene til kunder både nasjonalt og internasjonalt.

I dag kan selskapets personale med mer enn 100 arbeidere, med produktivitet av 4-5 tusen produkter per måned møte behovene til hvilken som helst rekkefølge. Råvarer importeres direkte for å sikre produktkvalitet samt konkurransedyktige priser i markedet.
Vi har 8 års erfaring i design og utskrift av ulike typer papir kortene etter bestemte kravet til kundene våre. Og vi har våre kunder for disse årene.

Hvorfor velge oss?

1. vi hjelpe deg å bygge din merkevare og tilpasse din egen utskrift kultur.

2,8 år erfaren produsent med sterk følelse av qualtity.

3. be levering: eksempel: 5 - 7 dager, produksjon: 15 - 30 dager

4. handel med Alibaba handel forsikring

5. små bestillinger accpted
Hot Tags: kreative enkel pop-up 18 år kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig, paris pop-up kort, enkel pop-up kort, popmusikk opp 18 bursdagskort

Forespørsel

You Might Also Like