2018 VM-kort for fotballfaner

1. Gratulasjonskort for fotballfans 2. OED / ODM er begge velkommen 3. Full erfaring med fotballkortdesign
Chat nå

Produktdetaljer

2018 VM-kort for fotballfaner

Det er 7 måneder før VM i 2018. Det er lang tid for fotballfans, men hvis du er et kortagentur, er det riktig tidspunkt å forberede seg.

Ingenting gir mer nasjonal stolthet enn en VM. Et kort med et trykt nasjonalt flagg og nasjonalt lag vil berøre fansen. Dessuten vil et kort med en kjekk eller en tegneseriefotballstjerne få sine fans til å elske det.

Salg for Championship-kort vil aldri være et problem; Den vanskeligste delen er at vi ikke vet hvem som skal få mesteren.

Sist, det vil bli mange tenåringer begynner å elske dette vakre spillet; et fotball-tema bursdagskort vil få ham til å smile.


Prøver (Vennligst klikk på bildene nedenfor)

复件 IMG_0086.JPG 复件 IMG_1665.JPG

复件 IMG_1732.JPG 复件 IMG_3046.JPG


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan spørre av TM, skype eller sende e-post til oss.


2. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


3. Hvordan kan jeg få den riktige prisen?

Det er noen grunnleggende spesifikasjoner som vi trenger å vite for prisberegning, det vil si: mengden, størrelsen, produktets form (bilder), materiale og fargeutskrift og overflatebehandling (kan referere til å forklare bilder på nettstedet vårt), og deretter det beste Prisen vil bli sendt til deg i tide.


4.SHIPMENT

Kundepeditør er akseptabelt og velkommen;

Vanligvis vil vi anbefale det beste frakt fra en hvilken som helst internasjonal transportør som DHL, FEDEX, UPS, TNT etc. Ruten er SHENZHEN --- HONGKONG --- ABROAD; Dette er et best alternativ for den lille pakken.

For store mengder, med fly eller sjø kan det være betydelig.Hot Tags: 2018 VM kort for fotballfans, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like