Par i kjærlighet Pop-up kort

Par i kjærlighet Pop-up kort

Enkle hjerter er uthevet på den perle røde dekselet på dette kortet. Åpne kortet for å finne et par forelsket i en overflod av hjerter. Dette romantiske gratulasjonskortet er den perfekte måten å si at jeg elsker deg på den spesielle anledningen.
Chat nå

Produktdetaljer

Par i kjærlighet Pop-up kort

Anledninger for 3D Pop-Up Par i kjærlighet Årsdagskort:
Ideelt for alle som er forelsket, gjør dette kortet det så lett for deg å si at jeg elsker deg. Bruk den på Valentinsdag, jubileum, vennens bryllup eller engasjementsfester.


1. Størrelse: 116x166mm eller tilpasset

2. Papir: 220g-260g spesielt perlepapir

3. Logo: En hvilken som helst posisjonHvorfor velge oss?

1. Fokus på papirhåndverk over 14 år, spesialisert på alle slags gratulasjonskort med eller uten elektroniske, pop up 3d gratulasjonskort, musikkpapirbokser og notatbøker av musikkpapir etc.

2. Sterk utvikling og salgskapasitet: 8 ingeniører og 12 salgsteam med rike erfaringer, hjelper deg med å løse alt under utvikling og service. Hvis du bare gir oss en ide, kan vi gjøre det til virkelige produkter.

3. One-stop service: Vi har egen utskrift maskin, hot stempling maskin, die cut maskin, papir skjære maskin og flat maskin etc. og hele produktene kan være ferdig i vår fabrikk fra utskrift, folie, gjør lydmodul til pakking.

4. Kvalitetsgaranti: 100% kontroll av QC. Vi har mer enn 3 timers kontroll fra materiale til ferdige varer, inkludert IQC, PQC, PQA.

5. Hurtig leveringstid: Vi har fem automatiske produksjonslinjer for å sikre rask leveringstid, en kun for Japan-kundemusikkelementer.


FAQ

1. Hva er betalingstiden?
30% innskudd TT før masseproduksjon, 70% balanse TT før frakt

2. Hva er din prøveavgift?
Prøveavgiften avhenger av ulike typer produkter og dine krav. Detaljer, vennligst kontakt meg på e-post. Takk!

3. Hva med prøvetiden?
Prøvetiden er vanligvis 7 dager.

4. Hva er din ledetid for masseproduksjon?
Vanligvis er det ca 20-25 dager.

Hot Tags: par forelsket pop-up kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like