Laser Cut Handmade Decoration Greeting Card

1. Håndlaget dekorasjon gratulasjonskort 2. Tilpasset design 3. Send oss bildet eller bildet, vi vil gjøre design for deg
Chat nå

Produktdetaljer

Laser Cut håndlaget dekorasjon gratulasjonskort

Mange familier elsker å sette noen dekorasjoner i sine hjem, tre, briller, krystall, metall og andre materialer. Har du noen gang tenkt på papirhåndverket. I dag blir papirhåndverkene mer og mer utsøkt, som dette 3D-laserkuttkortet, det inneholder rike bilder og levende animasjonseffekter. Det er også et godt valg for en dekorasjon. Men vær så snill å husk å sette dem på tørt sted borte fra sollys.

3D Laser Cut Card.jpg


firma profil

company 4.jpg


sertifikater

certificates.jpg


En del av kundene

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvor lang tid tar det for å motta bestillingen min?

Det avhenger av mengden av bestillingen, vi anbefaler deg alltid produksjonstiden før du legger bestillingen. Hvis du har en snarlig frist, så ser vi hva vi kan gjøre.


2. Hva er den største fordelen i forhold til konkurrentene?
Vi er en av de tidligste DIY håndverk og papirprodukter leverandør. Vi er stolte av vårt brede produktsortiment, streng kvalitetskontroll, god ettersalgs service og stabile kundeforhold.


3. Hva med prisen?

Prisen vil bli utført av mengden, for samme vare vil prisen være forskjellig for den lille mengden og den store mengden. For å lagre din verdsatte tid og få prisen ved første gang, under informasjon foreslår at vi beregner den nøyaktige kostnaden.
Hot Tags: laser kutt håndlaget dekorasjon gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like