3 D Laser Cut Archery Match Håndlaget gratulasjonskort

Dette er gratulasjonskort med et bueskytekonkurransetema. Omslaget på kortet har blå bakgrunn. Midt på omslaget er et mønster av piler som treffer bullseye, og teksten "Archery" ligger ved siden av mønsteret. Åpne kortet, den indre siden av kortet er hovedsakelig grønt gress, og på midten av den indre siden er 3 D laser-delen —— en person som har blå klær og en person som har røde klær er i en bueskyting konkurranse. De to resultattavlene er det blå tallet 27 og det røde tallet 24 som tilsvarer fargene på klærne til de to. Dette betyr at personen som har blå klær er langt fremme. Dette er et veldig spennende spill!
Chat nå

Produktdetaljer

produktbeskrivelse


1.jpg

Dekke

Omslaget på kortet er et mønster av piler som treffer bullseye, med teksten" Archery" rundt dette mønsteret, og viser oss temaet for dette kortet.


2.jpg

3 D laser del

Åpne kortet, og du vil se en levende og realistisk 3 D laserdel av bueskytingen mellom to personer. Det er også en resultattavle ved siden av dem, som om du virkelig ser på et fantastisk spill!Produktparametere


1(1).jpg
Produktnavn: 3 D laserskåret bueskyting match håndlaget gratulasjonskort

Størrelse: 5 x 7 tommer eller tilpasset

Anledning: Idrettskonkurranse

Finish Surface: Utskrift;3 D laserskåret

Design: AkseptabelKvalitetskontroll


2.jpg

Under produksjonsprosessen vil produktene våre gå gjennom lag med kvalitetskontroll, inkludert de fem viktigste koblingene til innkjøp av råvarer, trykking, før og etter produksjon, og pakking og forsendelse. Hver lenke vil ha en erfaren kvalitetskontrollør som sjekker produktet. For å sikre at vi kan tilby kundene produkter av beste kvalitet.


Sertifikat


证书1.jpg

Siden selskapet ble opprettet, har det passert ISO 9001, BSCI, GSV, FSC, leverandør og andre profesjonelle sertifiseringer, noe som er beviset på selskapets' s styrke, kvalitet og nivå. Vi prøver fortsatt å gjøre det bedre.


FAQ


Q 1: Er det i orden å lage kundens&# 39? S eget merkenavn?

A: Ja, hjertelig velkommen.


Spørsmål 2: Er du produsent eller handelsbedrift?

A: Vi er en produsent med egen fabrikk, som ligger i Shenzhen, Guangdong-provinsen.


Q 3: Hva er prisvilkårene dine?

A: EXW, FOB, DDP.


Q 4: Hvilken&# 39 er betalingsperioden din?

A: 30% innskudd på forhånd, 70% saldo før levering.


Spørsmål 5: Hvor lenge kan jeg forvente å få prøven?

A: Normalt er det' s 4-7 dager.

Hot Tags: 3 d laserskåret bueskyting match håndlaget gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, billig, personlig, skreddersydd, BSCI / FSC

Forespørsel

You Might Also Like