Stemmeopptakskort

1. Stemmeopptak gratulasjonskort 2. Tilpassede bilder og stemme 3. Papir håndverk suvenir leverandør
Chat nå

Produktdetaljer

Stemmeopptak gratulasjonskort

Denne typen stemmeopptak gratulasjonskort er en rund en, dens diameter er rundt 25 cm, et ganske stort gratulasjonskort. Det kan ikke bare sende dine ord og stemmer, men også en god souvenir for å dekorere rommet. Selv om batteriene fades (normalt er det rundt ett år), er dette kortet også et godt papirhåndverk å beholde.

Recordable Card.jpg


firma profil

company 4.jpg


Marked

part of customers.jpg


FAQ

1. Hva med ettersalgsservice?

Du kan være trygg på vår service, finne eventuelle problemer etter at du har mottatt produktet, du kan når som helst kontakte oss, og vi løser problemene raskt og tålmodig.


2. Hvordan kan jeg få den riktige prisen?

Det er noen grunnleggende spesifikasjoner vi trenger å vite for prisberegning, det vil si: mengden, størrelsen, produktets form (bilder), materiale og fargeutskrift og overflatebehandling (kan referere til å forklare bilder på nettstedet vårt), og deretter det beste Prisen vil bli sendt til deg i tide.


3. Hva om jeg har noen spesielle krav?

Kundens spesielle behov for bestilling, for eksempel testingskrav eller International Standards møtes, vennligst gi oss beskjed på forhånd slik at vi kan bestille materialer på riktig måte.Hot Tags: stemmeopptak gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like