Sang bursdag postkort / fabrikken bursdagshilsner

Sang bursdag postkort / fabrikken bursdagshilsner

1. musikken bursdagskort for familier 2. OEM akseptert: Vi kan produsere noen design fra du 3. God Service: Vi behandle klienter som venn
Chat nå

Produktdetaljer

Sang bursdag postkort / fabrikken bursdagshilsner

Recordable Card.jpg


Tips

Bursdagskort for familier: Hva er hjem? Er en haug med varmt solskinn, kan smelte bort hjertet av frost og snø; et landemerke, du kan belyse natten reisendes retur reise; er en varm havn, kan dekke den uunngåelige oppturer og nedturer i livet; En klare strømmen av innsjøen, å vaske bort den komplekse verdenen av ting å gå tilbake til en rolig sinn; er et utbrudd av breeze, kan du bris problemer og sorg; Det er som et kjærlighetsforhold, gjennomtrengende hvert hjørne av livet.


Skrivbar Chip

recordable chip2.jpg


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Markedet

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. for samme produkter, hvorfor prisen er høyere enn andre leverandør i dette markedet?

Ulike produkter har forskjellige pris, selv om det samme produktet som bruker forskjellige og utførelse vil ha forskjellige pris, som leverandører, lover vi å gi den beste pre-salg og ettermarked servicen for kundene!


2. hvordan kan jeg få gratis vareprøver?

Vi tilbyr gratis vareprøver for våre kunder, men for noen prøver med mer kompliserte kravet, trenger vi en svært lite utvalg avgift, men det vil bli trukket fra totalbeløpet når bestillingen er bekreftet.


3. kan du lage et design for meg innen 15 dager siden bestillingen er bekreftet?

Alt etter din behov, vi kan legge til firmaets logo, nettsted, telefonnummer eller ideer... på boksen. Og du kan velge fargen du foretrekker, vår profesjonell designer vil gjøre utformingsarbeidet for deg.


4. Hva vil du gjøre etter IC chip ble gjort?

Vår fabrikk vil oppsett PCB board og IC chip ombord, etter arbeideren vil lodding alle komponentene på PCB ombord og teste det funksjonen i henhold til kunde-forespørselen. Deretter pakke lydmodulen og bok skip til skip ut.Hot Tags: sang bursdag postkort / fabrikken bursdag hilsener, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like