Recordable Greeting Card / Passionate Recordable Greeting Card For Venner

Recordable Greeting Card / Passionate Recordable Greeting Card For Venner

1.Professional designer, tilbyr design service 2.Redelig og konkurransedyktig pris 3.Attractive design med OEM-ordre er velkommen 4.Envirenmental vennlig materiale.
Chat nå

Produktdetaljer

Recordable Greeting Card / Passionate Recordable Greeting Card For Venner

music card8 (5).jpg


1.Item

Bursdag Musikk Kort

2.material:

Offset papir, kunstpapir, belagt papir.

3.Printing:

CMYK eller PMS utskrift, i henhold til design

4.Size:

A5, A4 eller andre størrelser, godta tilpasset

5. Overflatebehandling

Spot UV, lakk, glitter, preg.

6. Høyttaler

29mm eller 40mm, metallveske eller plastui

7.Battery

AG10 / AG13, 2-3pcs for forskjellige varer.

8.Sample

5-7 dager for prøve

10.Port:

Hong Kong / Shenzhen

11.Certificate

BSCI & FSC, CE & ROSH (batteri)

12.QC måte:

Alle produkter 100% kontroll.


Kort historie

Recordable Greeting Card / Passionate Recordable Greeting Card For Venner: Folk som er full av lidenskap er veldig sjarmerende, ingen liker ikke de aktive menneskene. Hvis du har noen stille venner, send dette innspillbare kortet og rop til ham, fortell ham at det ikke er noe å være redd for, alt du trenger å gjøre er å gå etter ditt mål.
Firmainformasjon

Vårt firma, Shenzhen Winpsheng Craft Co, Ltd er et profesjonelt utskrift produkt produsent og eksportør i Kina. Vår virksomhet dekker et bredt spekter av produkter i trykkeribransjen, for eksempel ulike håndlagde gratulasjonskort, musikk gratulasjonskort, notatbok, hangtags, lisenser, fargebokser og bøker.

Vårt mål er å hjelpe kundene å være mer konkurransedyktige i det globale markedet ved å tilby god kvalitet, høy pålitelighet og konkurransedyktig kostnad.


Pakking og frakt

Pakking og frakt av Greeting Cards.jpg


FAQ

1.Hvis du skal sørge for at kvaliteten er god og levering er i tide?

Vi gjør QC for råmateriale, på utskrift, etter utskrift, og før pakking.

Produksjonsprøve som skal sendes 10 dager før levering. Vi sender deg inspeksjonsbilder før levering. Produksjonsrapport sendes hver dag for å holde deg oppdatert. Vi gir deg kvalitetsgaranti og garanti på tid.


2. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan forespørsel fra TM, Skype eller sende e-post til oss.


3. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til forskjellige mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


4. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsproduktene til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


5. Hvordan kan jeg få gratis prøver?

Vi tilbyr gratis prøver for våre kunder, men for noen prøver med mer komplisert krav, vil vi kreve et svært lite beløp, men det vil bli trukket fra det totale beløpet når bestillingen er bekreftet.Hot Tags: Registrerbare gratulasjonskort / lidenskapelig skrivbar gratulasjonskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like