Skrivbar kort meldinger For Fool's Day

1. April Fool's Day kort 2. gi gratis tilpasset design alt etter din behov. 3. Kontroller for å tilby høy kvalitetsprodukt med rimelig pris.
Chat nå

Produktdetaljer

Skrivbar kort meldinger For Fool's Day

Music card.jpg


QQ图片20170815115158.jpg


Tips

Jeg tror ikke et kort ville verdt mye beskyttelse selv det er et elektronisk kort. Du kan også kaste det overalt. Husk ikke å rive det. Men dette kortet ser det som en skjør og uttale det er glass kopp, fortelle folk om å åpne den nøye. Du kan spille inn noen skrike i dette kortet å skremme din venn. Det vil være en god April Fool's dag for din venn.


recordable chip2.jpg


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. kan du gjøre utformingen for oss?

Ja, vi har et profesjonelt team har rik erfaring i bryllup favoriserer design og produksjon. Fortell oss din idé; Vi vil bidra til å utføre din ide i perfekt bokser, for eksempel størrelse, farge, din egen logo...


2. Hvis produktene har noen problemer, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn i produksjonen og ferdige produkter vil bli inspisert av QC avdeling før forsendelse. Hvis kvaliteten problemet produkter forårsaket av oss, vil vi gi en bytteordningen.


3. Når får prisen?

Vi sitere vanligvis innen 24 timer etter at vi får din henvendelse. Hvis prisen er veldig haster, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er på toppen av nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.


4. hvordan å produsere en lyd modul?

Vi søker vår database å matche hva lyden du leter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden ikke er standard. Så det må kunden gjøres.


Hot Tags: skrivbar hilsen kortet meldinger for fool's dag, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like