Recordable Graduation Greeting Card For Son

1. Opptakskort for sønn 2. Avanserte produksjonsanlegg, moden teknologi. 3. Stor verdi kostnadseffektiv.
Chat nå

Produktdetaljer

Recordable Graduation Greeting Card For Son

Recordable Card.jpg

IMG_0481.JPG


Tips

Når sønnen oppgraderer fra skolen, betyr det at han vil forlate sine gamle klassekamerater og lærere, til en ny skole eller gå inn i samfunnet. Dette vil få han til å ligge langt unna deg, følelsene vil ikke være gode for alle foreldre. Han vil være mer selvstendig og ha flere tanker, ivrige etter å vise sin strenghet. Denne gangen kan vi ikke stoppe ham, bare oppfordre ham til å kjempe og aldri komme tilbake,


Music greeting card process.jpg

packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan kan jeg få et utvalg for å sjekke kvaliteten din?

Etter prisbekreftelse kan du kreve at prøvene våre sjekker design og papirkvalitet. For trykte prøver, vil vi sjekke $ 30- $ 100 for å dekke kostnadene på film og utskrift. Prøvekostnaden kan tilbakebetales tilbake etter bekreftelse av bestillingen.


2. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


3. Hva er våre fordeler?

1) Vårt firma har en profesjonell forskningsgruppe, erfarne ingeniører og arbeidstakere for å garantere produktkvaliteten.

2) I tillegg har vi våre egne sprøytestøping maskiner og verksteder for å produsere produktene. Dermed er konkurransedyktig pris og rask levering tilgjengelig for våre kunder.


4. Hva er forsendelsesveien?

Når det gjelder den lille mengdebestillingen, kan vi sende dem via DHL / Fedex Express, som vi har 35% rabatt, og de store kvantitetene sendes fra sjøfart i henhold til kundens krav.


Hot Tags: registrerbar uteksaminering gratulasjonskort for sønn, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like