Recordable Birthday Party Invitation Funny Ecards

1. Opptaksbar bursdagsfest invitasjonskort 2. Mer enn 14 års utviklingserfaring 3. Ulike størrelser og former for kundens valg
Chat nå

Produktdetaljer

Recordable Birthday Party Invitation Funny Ecards

Recordable Card.jpg

music card22 (5).jpg

Tips

Bursdagsfest er en veldig god tid å få dine gamle venner og klassekamerater sammen, fortelle dem at de skal slappe av, ha det gøy. Neste fredag, september femte, er bursdagen min. Jeg trodde det ville være hyggelig å ha noen av vennene hans her for å hjelpe ham med å feire. Vil du komme? Vi skal danse fra ni til midnatt, og så kutte bursdagskake!

Hvis vennen din er litt lat, ta opp stemmen din på dette kortet, blir det lettere for ham å få denne meldingen.


recordable chip2.jpg


packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvor mange dager vil prøver bli ferdig? Hva med masseproduksjonen?
-Generalt, 3-5 dager for prøvetaking.
-Ledningstiden for masseproduksjon vil avhenge av kvantitet, produksjonskunst, etc. FYI, 8-12 dager for 30000 stk. Handbags.


2. Kan jeg få et utvalg før masseproduksjon?

Selvfølgelig! Den normale fremgangen er at vi skal lage preproduksjonsprøven for kvalitetsevalueringen. Masseproduksjonen vil bli startet etter at vi har fått bekreftelsen på denne prøven.


3. Kan du gi meg rabatt?

Vi hovedsakelig gjør engros service, vår policy er at større kvantum, billigere pris, så vi vil gi deg den beste prisen basert på bestillingsmengde. Det er veldig normalt for kunden å gi oss en liten bestilling når det første samarbeidet, hvis vi kan vite at du vil samarbeide videre, kan vi også gi en god pris.


4. Hva er pakken din?
Vanligvis pakker vi våre varer i hvite bokser og brune kartonger. Hvis du har et lovlig registrert patent, kan vi pakke varene i merketrykkene dine etter at du har fått godkjenningsbrevene dine. Vi viser deg bildene av produktene og pakkene.Hot Tags: opptakbar bursdagsfest invitasjon morsomme ecards, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like